- advertentie -

Beste Zeeuwse terras op Vlissingse boulevard

Beste Zeeuwse terras op Vlissingse boulevard

VLISSINGEN - Het beste terras van Zeeland is dat van restaurant Waterfront in Vlissingen. Het terras staat op plaats 6 in de landelijke Terras Top 100 van dit jaar. Het is daarmee het hoogst genoteerde van de provincie.


Ook in de top tien staat het terras van restaurant Oranjeplaat in Arnemuiden (7). Verder staan de terrassen van brouwerij Emelisse in Kamperland (23), brasserie Zeelust in Westenschouwen (29) en Raymondo in Goes in de Top 100.

Geheim
Juryleden bezochten in het geheim de horecagelegenheden. In totaal deden zeshonderd terrassen mee aan de competitie. Vorig jaar streek brasserie Zeelust nog met de Zeeuwse eer.

laatste keer aangepast:
di 03-07-2012, 17:45


delen:
luister fragment: 

Terras Top 100

terras van restaurant Waterfront in Vlissingen
Javascript is required to view this map.

Reacties

Gefeliciteerd, Waterfront! Ook wij kiezen voor jullie terras, we worden al helemaal down als we al die vreselijke zwarte parasols op de andere terrassen zien.....dus als de hele Boulevard 'in het zonnetje' gezet zou worden, dan voor ons alleen met vrolijk gekleurde parasols!

Lekker belangrijk.

Auto's vanaf 1 mei tot 1 oktober verbieden op de boulevard!

Het terras is geweldig leuk gelegen. Het is alleen erg jammr dat ASO's in auto's n de geluidsinstallatie op maximaal geluid langs blijven rijden. Die zorgen ervoor dat het verblijf nagatief beinvloed wordt.

Ga de stad eens in. Er is genoeg leuks te zien.

Da's een leuke opsteker voor het team. Maar hopen dat deze zomer ze de mogelijkheid zal bieden om dat 'n beetje 'uit te buiten'. Tot dus ver is 't nog niet veel geweest om op terras te zitten. Overigens is 't misschien 'ns 'n idee om zowiezo de 'hele Boulevard' (van Vlissingen) eens in het zonnetje te zetten. En de horeca wat meer invloed (lees kansen) te geven i.p.v. de bewoners. Per slot van rekening is dat ongeveer nog 't énige trekpleister van de stad.