- advertentie -

Buschauffeur Piet de Vos gehuldigd in de Tour

Buschauffeur Piet de Vos gehuldigd in de Tour

ABBEVILLE (F) - Piet de Vos uit Heinkenszand is vanmorgen gehuldigd door directeur Christian Prud'homme van de Tour de France. De Vos is voor de 20e keer actief in de Tourkaravaan als buschauffeur van de Rabobankploeg.


Voor al die jaren trouwe dienst kreeg De Vos als blijk van waardering de zogenoemde Trophée de la Fidelité, de vaste onderscheiding voor Tourvolgers die 20 keer hun opwachting maken in de Tour.

Piet de Vos (55) maakte in 1993 zijn debuut, hij werd aangenomen door Jan Raas en was de eerste busbestuurder in de Tourkaravaan.

De Vos zou eigenlijk maandag al worden gehuldigd in Visé, de startplaats van de tweede etappe, maar de ceremonie werd toen uitgesteld omdat zijn bus daar met vertraging had te kampen.

Foto: Koos Moerenhout

laatste keer aangepast:
wo 04-07-2012, 14:21


delen:
luister fragment: 

Piet de Vos gehuldigd in de Tour

Javascript is required to view this map.

Reacties

Wat zijn er toch jaloerse secreten op de wereld. Andere afkraken omdat ze zelf niks bereikt hebben in hun leven.

Was het vrijwilligerswerk??? Dan vind ik het leuk voor die man. Als het betaald werk is is het toch niet zo spectaculairwat hij heeft gedaan??? Nee ben niet jaloers op een lintje

Spannend hoor.......wordt tegenwoordig overal huldigingen en lintjes voor uitgedeeld. overdreven gedoe.

Zielig hoor...... Ze hebben tegenwoordig ook overal een negatieve reactie op, over overdreven gesproken. Piet, gefeliciteerd hoor, laat ze maar lullen. ( jaloers zeker )

Ben het met u eens vakman. Maar als je weet voor hoeveel miljoen euro erin omgaat, dan kan zo een beeldje er ook wel af.