- advertentie -

Arduin wil niet concurreren, maar integreren

Arduin wil niet concurreren, maar integreren

MIDDELBURG - Stichting Arduin zou graag haar eigen ondernemingen sluiten als dat betekent dat de cliënten van de zorginstelling bij reguliere bedrijven kunnen werken. De zorginstelling voor verstandelijk beperkten heeft al jaren ondernemingen waarin ruim 700 cliënten een dagbesteding hebben.


Op dit moment zijn zo'n veertig cliënten actief op het Challenger tennistoernooi in Middelburg. Het accent ligt daarbij op de catering in de VIP-tent en het snackpaviljoen, maar ook onderhoud en parkeerbeleid behoren tot de werkzaamheden.

Bedenkingen
Directeur Patty van Belle van Arduin snapt dat er ondernemers zijn die hun bedenkingen hebben over de commerciële activiteiten van de zorginstelling, en geeft aan dat zij alles zou willen opdoeken zodra de cliënten opgenomen worden in het normale bedrijfsleven. Tot die tijd probeert Arduin hun cliënten zoveel mogelijk in de samenleving deel te laten nemen in de eigen ondernemingen.
laatste keer aangepast:
vr 06-07-2012, 12:57


regio:
Walcheren
delen:
arduin catering

Reacties

Niet alleen Kelvin is een held. Wij zijn dat allemaal. We hebben hard ons best gedaan door elke dag te werken!

Bedankt hulsten!!!!!!!!!

En terecht Dus... Zeeuwse ondernemers..... als jullie van de concurentie af willen weten jullie wat je te doen staat. Aangezien de clienten van Arduin voorlopig vast niet bij de reguliere bedrijven aan kunnen kloppen voor een baan vind ik het zo het nu gaat een prima oplossing om deze mensen mee te laten doen in de maatschappij.

Kelvin is een held!

Niet alleen Kelvin is een held. Wij zijn dat allemaal. We hebben hard ons best gedaan door elke dag te werken!