- advertentie -

Identiteit dode man Westdorpe bekend

Identiteit dode man Westdorpe bekend

WESTDORPE - De dode man die woensdagochtend in een sloot aan de Kapittelweg bij Westdorpe is gevonden, is de 30-jarige Michael ten Napel die geen vaste woon - of verblijfplaats heeft.

De politie meldt dat Michael ten Napel roots heeft in Zeeland. Hij kon gisteren worden geïdentificeerd door een medewerker van de politie die hem wel eens in zijn wijk heeft gezien.

Misdrijf
Het staat vast dat Michael ten Napel door geweld om het leven is gekomen. Wat er precies met hem is gebeurd, wil de politie in het belang van het onderzoek niet zeggen.

Het onderzoek is nog in volle gang. De politie bekijkt onder meer of er verband is tussen de gewelddadige dood van Ten Napel en berichten uit de buurt dat vlakbij op de voetbalvelden in Westdorpe drugs zou worden gedeald.

Getuigenoproep
Omdat het slachtoffer niet erg lang in de sloot kan hebben gelegen, vermoedt de politie dat er mensen zijn die het slachtoffer onlangs nog hebben gezien. Die mensen worden opgeroepen om zich, desnoods, anoniem te melden.

laatste keer aangepast:
za 07-07-2012, 14:37


delen:
Onderzoek in Westdorpe

Reacties

Goed kende ik 'm niet, maar weet dat hij jonger was, véél te vroeg. R.I.P.

Ik wens de familie heel veel sterkte toe.

Wat vreselijk. Ik dacht dat dit soort dingen in de Randstad gebeurde, maar niet in ons mooie en veilige Zeeland. Triest dat dit voor deze jongen zo af moest lopen.

Zinloos! Rust zach Michael.

Waarom? Je zal altijd een plek in mijn hart hebben.