- advertentie -

Ringrijdersvirus treft familie Reijnierse

Ringrijdersvirus treft familie Reijnierse

GAPINGE - Een moeder en haar drie dochters die allemaal aan ringrijden doen. Hoewel ringrijden een echte familiesport is, blijft het bijzonder dat zoveel leden uit één gezin meedoen aan wedstrijden.


Lieneke Reijnierse uit Gapinge rijdt al zo'n 32 jaar en heeft het virus doorgegeven aan haar dochters Elvira (17 jaar), Kim (15 jaar) en Sabine (12 jaar). Allemaal zijn ze lid van de ringrijdersvereniging Gapinge en zaterdag deden ze voor het eerst met z'n vieren mee aan een officiële wedstrijd in Serooskerke.

Score

Moeder Lieneke scoort nu nog de meeste ringen van de vier. Meestal scoort ze zo'n 20 tot 25 van de 30 ringen. Maar ze vindt het niet erg als haar dochters beter scoren. Een beetje concurrentie tussen de dochters is er wel, maar dat heeft nog niet geleid tot conflicten.

laatste keer aangepast:
zo 08-07-2012, 15:51


regio:
Walcheren
delen:
Ringrijden

Reacties

leuk, maar in Aagtekerke rijdt de familie Wisse al enkele jaren de ring. Vader Piet met zijn zoons Rico en NIels en dochter Jasmijn. Zoon Thijs is ringoppasser en zoon Emiel is nog paardenoppas. Moeder is natuurlijk supporter.

Had ik maar 3 dochters........

Harstikke leuk, veel succes dames.

Lieneke, hartstikke leuk, succes. Ik zie jullie op de wedstrijden wel.