- advertentie -

Jongeren Noord-Beveland willen nachtbus naar Goes

Jongeren Noord-Beveland willen nachtbus naar Goes

NOORD-BEVELAND - Jongeren op Noord-Beveland willen een nachtbus naar Goes, en als het even kan ook naar Renesse. Volgens de Jongerenraad Noord-Beveland is dat de grootste wens van jongeren tussen twaalf en twintig jaar.


Nu nog moeten jongeren die willen stappen in Goes zelf vervoer regelen, en een BOB aanwijzen die niet mag drinken. Of ze moeten met de taxi of ouders vragen voor het halen en brengen.

De Jongerenraad Noord-Beveland gaat na de zomer praten met vervoerders in Goes en Renesse.
laatste keer aangepast:
wo 11-07-2012, 14:48


regio:
Bevelanden
delen:
luister fragment: 

Lisa Welter over wens nachtbus Noord-Beveland

Reacties

Een nachtkaartje in Zuid-Holland kost 6 euro pp, 5 euro in een taxi is al duur word gezegd? Verwacht de jeugd gratis vervoer? Voor een mixdrankje in de discotheek wordt wel 6 euro per stuk afgerekend...........

12 jaar vind ik wel erg jong voor het nachtleven en dan kunnen de jongere nog meer drinken,ze willen het beperken vanaf 16 jaar nu is er n,voorstel 18 jaar ,waar gaat dat heen. Het is echt n,rommeltje zeg,en dan de chauffeurs van de bus de rotzooi op laten ruimen van dat drinken. Mijn mening? NIET DOEN!!!!!

Lees ik dit goed, of is er en taal foutje?
NAAR GOES ? om die tijd?
Van Goes lijkt mij normaler, of hebben pubers geen normale nachtrust nodig.
Uit welk soort gezin komen deze jongeren ??
Gezien de snelheid van hun brommertjes zijn ze zo op de plaats van bestemming, en op eigen kosten.
Zuipen e.d kun je beter thuis doen, is ook veiliger en de ouders hoeven zich dan niet ongerust te maken of hun kind wel of niet thuis komt.

om lekker veel te gaan zuipen en hun eigen te misdragen in de bus...tussen 12 en 20 jaar....? sorry,maar voel je je eigen wel goed?

nou prima idee anders zo weet je zekker dat ze veillig thuis kommen en heen gaan
@roderik 16 17 18 19 is ook tussen 12 en 20 he of zijn ze dan ook nog tejong

nou prima idee anders zo weet je zekker dat ze veillig thuis kommen en heen gaan
@roderik 16 17 18 19 is ook tussen 12 en 20 he of zijn ze dan ook nog tejong

Ik heb vroeger zelf met de discobus vanuit Goes gereden het was best gezelig en er zelden ruzie.
Alleen als ze voor het eerst naar de stad mochten werd er stevig gedronken en konden we regelmatig kots op ruimen , want zelf opruimen konden ze niet dat vonden ze vies , ze waren dan 15/16 jaar stoer hoor ze waren naar de stad geweest.
Maar later op de ritten naar Noord-Beverland werden de personen die we vervoerden agressiever ze sneden de stoelen in de bus kapot , en sommigen chauffeurs kregen klappen.
Toen is de stappertaxi gekomen en het was klaar met bus.
Het was best een leuke tijd vooral zomers om 24.00u. beginnen en om 07.00u thuis.

haha z`n discobus reed er vroeger ook op noord bevenland........het was of te vroeg of te laat naar huis en 9 van de 10x gedonder in de bus op de terugweg......... en idd als je met 4a5 man bent kost de taxi maar 5 euro heen en 5euro terug.............kun je zelf niet voor rijden.......... bovendien je kan de laatse connexxion bus naar goes pakken, idd heeft tegenwoordig toch een maand/jaar abbonement voor openaar vervoer dan hoef je enkel maar 5euro neer te leggen omnaar huis terug te gaan met de taxi.............daar kunnen ze een speciale discobus echt niet voor gaan laten rijden......

Hele goeie actie! Wat heeft de jeugd hier nou op Noord-Beveland!
En € 5.00 per persoon is vrij duur, enkele reis, reken maar uit.
Gr. een moeder

Het moet toch niet gekker worden, op die leeftijd hoor je nog lang niet thuis in het nachtelijke uitgaansleven. Het is te hopen dat de gemeenteraad van Noord -Beveland nu eens na gaat denken over het nut van deze jongerenraad. Pure geldverspilling.

Tussen 12 en 20 jaar? Daar komt dus helemaal niets van terecht

ze rijden verdorie voor een prikkie naar goes! 5 euro pp! das geen geld hoor