- advertentie -

Samsom hoopt op Zeeuwse stemmen

Samsom hoopt op Zeeuwse stemmen

GOES - PvdA-leider Diederik Samsom hoopt met zijn bezoek aan Zeeland veel nieuwe stemmen te hebben gewonnen. Samsom was woensdagavond in 't Beest in Goes om vragen van potentiële kiezers te beantwoorden.

De zaal was goed gevuld met potentiële kiezers en PvdA-prominenten. De vragen aan Samsom waren zowel partijgericht als lokaal. Namens Goese ondernemers vroeg een aanwezige wat de PvdA voor Zeeuwse ondernemers kon betekenen en een oud-Zalco medewerker sprak zijn zorgen uit over de plannen voor de flexibilisering van de arbeidsmarkt.


Samsom vond de vragen van de Zeeuwen scherp en was goed genoeg op de hoogte van de lokale situatie om overal een antwoord op te hebben.

laatste keer aangepast:
wo 11-07-2012, 22:51


regio:
Bevelanden
delen:

Reacties

Ja, ja, tijdens de verkiezingen is Diederik Samsom op zoek naar kiezers en na de verkiezingen ben je niet meer belangrijk.

Dankzij wet en regelgeving, bij ontwerp gesteund door o.a. de PvdA, ben ik in alle opzichten naar de klote geholpen en bungel ik onderaan de maatschappelijke ladder. Sterker en socialer? Praatjes!

KEEP ON DREAMING !!!!!!!

NO WAY !!!!

Nou, de mijne krijgt hij hoor!

Nou die van mij ook niet hoor.
partij van de afbraak

Samsom en de PvdA zijn er net als veel andere politici altijd alleen wanneer zij denken dat er stemmen te halen zijn. Verder zie je ze nooit. Dat was ook tijdens wekenlange protesten in Limburg tegen de kap van een bos voor een vliegveld. Toen er een cameraploeg rondliep werd haastig Samsom ineens opgetrommeld "zodat iedereen kon zien hoe betrokken hij was". Op het moment weer allemaal gladde praatjes en na 12 september is hij het weer vergeten. Dat geldt natuurlijk ook voor VVD, CDA en vooral PVV, dat hebben zij inmiddels wel bewezen.

Samson, veel beloven weinig geven, doen de gekken in vreugde leven. Ik houd me maar vast aan Wilders, want daar zijn ze in Den Haag bang voor!

Beste Anneke. Je moet gewoon het verkiezingsprogramma ( 70 bladzijden ) van de PvdA aandachtig doorlezen en dan verander je wel van mening. Alvast veel leesplezier. Jan A Van den Berg

Hij moet lekker bij GREENPEACE blijven,en de mensen niet voorspiegelen,wat hij nooit kan waar maken !!

Nou, de mijne krijgt hij niet hoor!

nou de mijne ook niet,zou meneer Hoogstrate uit Goes op de eerste rij zitten,ik denk het wel !