- advertentie -

Lokale partij Alert wil drugshonden in Renesse

Lokale partij Alert wil drugshonden in Renesse

RENESSE - Om drugsoverlast tegen te gaan wil de lokale partij Alert drugshonden in het dorp inzetten. Volgens de politie valt die overlast wel mee, en ziet zij vooralsnog geen reden om dit plan uit te voeren.


Om een eind te maken aan de discussie moedigt de politie de gemeente Schouwen-Duiveland aan om een breed onderzoek te doen naar de eventuele drugsproblematiek.


Op andere plaatsen in Nederland zijn al succesvolle proeven met drugshonden gehouden.


laatste keer aangepast:
di 17-07-2012, 19:50


delen:
luister fragment: 

Jos Beije van de politieke partij Alert!

Drugshond

Reacties

Een onderzoek in februari en maart? Hopen maar dat ze er zelf ook de grap van inzien!

Helaas zorgen de heren die de rotzooi verkopen wel voor de nodige overlast, jammer dat zij niet harder worden aangepakt!

Als ze eerst eens onderzoek zouden doen naar de verhouding van drugsoverlast en drankoverlast, dan zouden ze zien hoe zielig het is om over een joint te lopen zeuren.Want drank maakt meer kapot, veel meer dan wiet dus! Begin daar maar eerst mee dan en kom maar terug als je het grote probleem hebt opgelost. Loop niet de aandacht af te leiden door over iets te vallen wat helemaal geen overlast geeft of wat dan ook. DAT is wat er fout is in bestuurlijk Nederland! Wanprestaties en zakkenvullen heet dat. Heeft u dan helemaal geen enkele schaamte of zelfrespect of wat dan ook?