- advertentie -

Geen zorgen over uitzendkrachten Neckermann

Geen zorgen over uitzendkrachten Neckermann

SINT JANSTEEN - Uitzendbureaus zeggen dat de uitzendkrachten bij Neckermann zich geen zorgen hoeven te maken. Volgens uitzendbureau Manpower zijn er nog geen signalen, dat het bedrijf in Nederland omvalt. Er worden dan ook nog steeds mensen uitgezonden naar de vestigingen in Terneuzen en Sint Jansteen.


Het Duitse moederbedrijf van Neckermann heeft uitstel van betaling aangevraagd. Wat dit voor gevolgen heeft voor de vestigingen in Nederland is onduidelijk. Daar werken ruim 400 mensen.


Herplaatsing
Als de Zeeuwse vestigingen meegetrokken worden in een eventueel failissement, dan wordt de uitzendkrachten volgens Van der Pol ander werk aangeboden. ,,Dit is voor ongeschoolde of minder geschoolde mensen lastiger dan voor mensen met een opleiding.''

laatste keer aangepast:
vr 20-07-2012, 10:40


delen:
luister fragment: 

Reactie Manpower over Neckermann

Reacties

Net zoals er geschreven wordt in het artikel, wordt er voor diegene die daar als uitzendkrachten zitten, gezorgd dat ze wel weer werk krijgen. Ik vind dat men zich drukker moet maken over de vaste krachten. Die moeten het maar bekijken en uitzoeken hoe ze weer aan werk komen. En inderdaad: voor lager geschoolde mensen is het moeilijker om aan de slag te komen. Dit komt omdat er van die achterlijke hoge opleidingen gevraagd worden voor de soms simpelste baantjes . Men zou eens in moeten gaan zien dat mensen die misschien niet de juiste opleding hebben, maar wel de motivatie en intresse in een beroep hebben, soms meer bereiken dan iemand met de juiste opleiding, die het alleen maar voor het geld doet. Vaste werknemers van Neckermann, ik wens jullie heel veel sterkte en hoop dat alles goed komt.