- advertentie -

Inge haalt voldoende geld op voor tweede cd

Inge haalt voldoende geld op voor tweede cd

KAPELLE - Inge van der Schelde uit Kapelle duikt aan het eind van het jaar de studio in voor het opnemen van haar tweede cd. Net als haar eerste cd 'I see you' heeft ze ook deze keer weer geld ingezameld via een speciale website.


In totaal kwam er 19-duizend euro binnen, van in totaal 180 donateurs. Twee donateurs waren samen goed voor 11-duizend euro. Inge van der Schelde kent deze mensen niet en moet ook gissen naar de reden van deze vrijgevigheid.


Eigen nummers en band
De bedoeling is om in december en januari de cd op te nemen. Ze doet dat met eigen nummers en haar eigen band. Inge van der Schelde kruipt zelf achter de piano. Om die reden denkt ze dat deze tweede cd eigener gaat klinken dan haar debuutalbum.

Als alles volgens planning verloopt ligt de cd in maart volgend jaar in de winkel. Een naam is er nog niet. De voorlopige werktitel is 'Gold en Diamond'.

laatste keer aangepast:
vr 20-07-2012, 08:35


regio:
Bevelanden
delen:
luister fragment: 

Inge haalt voldoende geld op voor tweede cd

'Gold' van Inge

Javascript is required to view this map.

Reacties

Leuk, ik lees graag goed nieuws. Inge heel veel succes en plezier!

Succes Inge! Als de CD van dezelfde kwaliteit is als de vorige wordt het weer een super albu. Er moet toch een keer een platenmaatschappij komen die dit ontdekt!!! Veel succes en wij hebben er weer alle vertrouwen in. Ard en Marlies

Inge goed gedaan! Veel succes met het opnemen van je CD. Het zullen drukke tijden worden. Maak van goud diamant en je bent er. Het is je gegund! Groetjes Karin