- advertentie -

Vermiste meisje Sint Philipsland terecht

Vermiste meisje Sint Philipsland terecht

SINT PHILIPSLAND - Het vermiste 9-jarige meisje uit Sint Philipsland is weer terecht. Dat meldt de politie. Het meisje was, zonder dat thuis te laten weten, naar een vriendinnetje gegaan.

De politie verspreidde zaterdagmiddag via Burgernet een bericht nadat het meisje rond 13:00 uur voor het laatst bij een supermarkt was gezien. Het meisje was om een boodschap gestuurd, maar vervolgens niet naar huis gekomen. De ongeruste ouders hebben vervolgens de politie ingeschakeld.

laatste keer aangepast:
zo 22-07-2012, 14:10


regio:
Tholen
delen:
Javascript is required to view this map.

Reacties

Wat gaat men toch snel over op de drastische manier, burgernet inschakelen. Eerst controleren waar ze wel heen kan gegaan zijn. Vroeger ging je daar eerst ook zelf achteraan, kan dat tegenwoordig niet meer en denkt men maar direct het ergste. Kent men hun kinderen niet meer, sombere instelling. Net of de politie niets anders te doen heeft dan kinderen die even ergens blijven hangen op te sporen. Telefoon, GSM en de auto/fiets zijn er om snel even een rondje te doen in de buurt. Vrienden, familie en als dat niets wordt kan men nog altijd meer doen. Maar zo wordt het wel erg vlot naar de moderne techniek gegrepen. Zag laatst ook een klein meisje in d'r uppie heerlijk over het trottoir fietsen, doe dat dan even samen en laat je kind beslissen hoe en wat. Dan heb je ze in de hand en ze hebben toch die vrijheid. Stuur een kind om een boodschap en zeg dat ze dat eerst naar huis brengen voor ze ergens anders naar toe gaan. Pas de regel waar ben ik, waar ga ik heen, ook jijzelf, altijd toe en gaat het dan eens mis, dan zijn er nog de buitenstaanders.