- advertentie -

Zestigduizend bezoekers voor Visserijdagen

Zestigduizend bezoekers voor Visserijdagen

BRUINISSE - De Visserijdagen in Bruinisse hebben de afgelopen dagen ruim zestigduizend bezoekers getrokken. Volgens de organisatie valt dat aantal een stuk hoger uit dan verwacht.

De Visserijdagen in Bruinisse zijn voor de 51e keer georganiseerd. De afgelopen drie dagen konden de bezoekers aan de Visserijdagen genieten van een een vliegshow en veel optredens. Ook kwamen veel mensen af op de braderie en de mosselverkoop. Dit jaar werd voor het eerst een wedstrijd palingroken gehouden.

Goed verlopen
Volgens de organisatie zijn de Visserijdagen goed verlopen en deden zich geen problemen voor. Het aantal bezoekers tijdens de jubileumeditie van vorig jaar viel tegen vanwege het slechte weer.

laatste keer aangepast:
zo 22-07-2012, 15:51


delen:
luister fragment: 

Zestigduizend bezoekers voor Visserijdagen

Visserijdagen

Reacties

Vvisserijdagen Bruinisse altijd 3e week van juli. Zet in je agenda Silvia.

Geweldige dagen en wat een prachtig weer (vooral zaterdag). Was toch nog een ongeval (zaterdag) waarbij een dame vlak achter mij bij het naar beneden lopen van de dijk richting braderie ongelukkig ten val kwam en lelijk terecht kwam. Weet iemand hoe het gaat met deze dame en in elk geval veel sterkte gewenst.

Ik ben altijd te laat met dit soort evenementen. Lees amper de krant enzo. Jammer hoor, volgende keer beter.

Altijd zijn de Visserijdagen 3e week van juli do,vr,zat (zet het in je agenda voor 2013).

Ik vind het altijd zo leuk...NOT. Dat ik altijd achteraf zie wat voor leuke markten enzo er zijn geweest. Van te voren weinig aandacht voor. Jammer.