- advertentie -

Kleine Viezerik bezoekt Yerseke

Kleine Viezerik bezoekt Yerseke

YERSEKE - Voor opnamen van het nieuwe TROS-programma 'De Invasie' zijn zes rappers uit de Randstad op bezoek in Yerseke. In het programma proberen de rappers iedere aflevering een authentiek Nederlands dorp te leren kennen.


Het gaat om de rappers Brownie Dutch, Nega, Kleine Viezerik, Murda Turk, Darryl en - Pool van het jaar - Mr. Polska. De zes werden verwelkomd door locoburgemeester van Yerseke Kees Knuit.

Inspiratiebron
De rappers zongen mee in het Christelijk gemengd koor 'De Hoekstem', raapten oesters in de oesterputten, liepen mee met de dweilband 'T Mô Art, waren aan boord van een mosselkotter en kregen een lesje boogschieten. Dit alles moet de inspiratiebron zijn voor een nieuwe rap.

Eerder waren de rappers al in Giethoorn en Thorn. Het programma 'De Invasie' wordt gepresenteerd door Brownie Dutch en zal in mei volgend jaar op televisie te zien zijn.
laatste keer aangepast:
do 26-07-2012, 11:23


regio:
Bevelanden
delen:
luister fragment: 

Rappers bezoeken Yerseke

Kathy Meijer over rappers in Yerseke

Brownie Dutch, een van de rappers die naar Yerseke komt voor het programma De Invasie van de TROS

Reacties

Waarom niet mogelijk? Vindt iemand zijn geloof via een omweg. Je zult versteld staan hoe mensen soms tot hun geloof komen.

Mossels vangen? Wat een flauwekul! Snap niet dat hieraan medewerking wordt verleend door het kerkelijk gedeelte van Yerseke.