- advertentie -

Verdachte doodsteken pony's langer vast

Verdachte doodsteken pony's langer vast

MIDDELBURG - De 50-jarige man die verdacht wordt van het doden van twee pony's met een mes, blijft twee weken langer vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris in Middelburg bepaald.


Afgelopen weekend trof de politie in een wei tussen Terneuzen en Hoek twee pony's aan waarbij de keel was doorgesneden.

De verdachte Terneuzenaar had zichzelf even daarvoor aangegeven op het politiebureau. Politiemensen zagen in het weiland aan de Goesseweg dat één pony al was overleden aan de verwondingen. Een dierenarts heeft de andere pony laten inslapen.
laatste keer aangepast:
wo 01-08-2012, 15:44


delen:
dode_ponys_goesseweg_onder_zeil

Reacties

Hier zijn geen woorden voor, dat deze man dit heeft kunnen doen is vreselijk. Daarbij komt ook nog een keer dat dit dus mijn vader was! Ben er echt niet blij mee en hoop dat hij dus voor een lange tijd vast komt te zitten, en dat hij er nog een lekker portie TBS bij kan krijgen. Triest om dit zo te vinden over je eigen vader! Ben ik blij dat ik niet zo rot in mekaar zit! Gadver, walg er zelf nog steeds van!

Wat ben jij dapper ♥you

Wat staat voor moord op een mens zou gelijk moeten staan aan moord op een dier, en zéker op een dergelijke manier! En rehabiliteren die vent, anders doet 'ie het na z'n straf toch weer...

Het is te gek voor woorden dat hij dit gedaan heeft. Sorry, maar dan ben je geen mens, maar een beul. We hebben zelf twee paarden. Ik moet er niet aan denken dat ik zoiets mee zal maken. Een lopende tijdbom. Ik hoop dat ze hem goed straffen. Als hij het leven van een dier of mens ontneemt dan heeft hij ook geen recht van leven.

Prima zo, is hij misschien gelijk van de drank af!!!

En terecht! Ik hoop dat hij de straf krijgt die hij verdient. Maar helaas hebben de paardjes daar niets meer aan. Kan er nog steeds niet over uit dat er zulke gruwelijke dingen gebeuren, helaas word het niet zwaar genoeg bestraft.

Laten we hopen dat deze vreselijke daad een aanleiding zal zijn om daadwerkelijk te werken aan heldere en strenge wetgeving met betrekking tot dieren. Voor de wet hebben dieren nauwelijks rechten. Het zwaar mishandelen en doden van een dier heet voor de wet: "Vernieling van een goed". Alsof het om het lek prikken van een fietsband gaat of het verbuigen van een tuinhekje. Denk daar ook aan op 12 september. Op basis van het stemgedrag in de Tweede Kamer vanaf 2010 tot heden zijn de meest diervriendelijke partijen van goed naar slecht: 1. PvdD (Partij voor de Dieren) 2. SP 3. GL 4. PvdA 5. D66 6. CU 7. PVV 8. SGP 9. CDA 10. VVD. Opvallend is dat de partijen uit het gedoogkabinet bij de slechtste vier horen. Ook de PVV, die weliswaar voor de Dierenpolitie heeft gezorgd, blijkt in veel andere stemmingen over dieren(welzijn) juist tegen te stemmen. Ook die verschrikkelijke massale vleesindustrie (bio-industrie) voor de PLOFKIP en kiloknallervlees hebben zij de hand boven het hoofd gehouden. Nu in verkiezingstijd zijn zeggen zij ineens wel dat zij daar tegen zijn.