- advertentie -

Man (84) geschept door trein in Middelburg

Man (84) geschept door trein in Middelburg

MIDDELBURG - Op het spoor bij Middelburg is vrijdagmiddag rond 16.45 uur een 84-jarige man uit de gemeente Middelburg geschept door een trein. De man is zwaargewond met een traumahelikopter overgebracht naar een ziekenhuis.

De aanrijding gebeurde vlakbij de spoorwegovergang aan de Nieuwlandseweg in Middelburg. Door de aanrijding is het treinverkeer tussen Goes en Middelburg tijdelijk stil gelegd.

laatste keer aangepast:
vr 03-08-2012, 20:50


regio:
Walcheren
delen:
aanrijdingmiddelburg
Javascript is required to view this map.

Reacties

Als je zelf in hoge nood zit, misschien doe je het dan zelf ook, door al die bezuinigingen. Mensen mensen wat een reacties toch. We hebben op deze manier ook iemand verloren, je weet niet wat je meemaakt. Denk er maar eens over na, wat voor verdriet je de nabestaande geeft, om zo'n reactie te geven. En als het geen zelfdoding is, dan is het nog triest voor die persoon en de mensen die naast hem / haar staan, hopelijk kan die persoon het zelf navertellen.

Ben zelf ook bijna geschept op dat kruispunt paar weken geleden omdat de slagbomen het niet deden, maar gelukkig stopte de stoptrein net op tijd. Hoop dat die oude man het redt! Maar ik vind wel dat Prorail dit moet gaan onderzoeken, want de slagbomen daar hebben wel vaker een storing en aangezien ik op Industrieterrein Arnestein werk. Sterkte aan de familie!

Wat respectloos en wat kunnen wij nederlanders toch weer voor oordelen als men niet eens weet wat er precies is gebeurt. ik hoop dat de man het red en het misschien zelf kan vertellen wat er precies is gebeurt.Ik mag hopen dat wij nederlanders nooit een dergelijke ongeval krijgen te verwerken

Mensen staan altijd te snel klaar met hun reactie en vooroordelen. Het is een man van 84 misschien wel niet snel te been wie weet. En mocht het een poging van zelfdoding zijn dan is het triest. Al snap ik helaas maar heel goed dat mensen dit doen. De manier waarop is niet altijd de beste manier maar mensen die het doen zien geen uitweg meer en helaas houden ze hierbij geen rekening met andere daar hebben hun het besef vaak niet meer voor. Sterkte voor de familie en hulpverleners en passagiers van de trein en hoop dat de man dit alles overleefd.

Ikzelf zat in de trein , het was wel een gedoe, maar was met bussen etc. goed geregeld! Hopelijk is deze meneer er snel bovenop!

Opmerkelijk om meteen over zelfmoord te spreken [1 van de 4 per week in Zeeland] maar het kan ook een demente bejaarde geweest zijn, of iemand die niet snel genoeg weg kwam, alles kan er staat niets in het bericht. VdVonck als u toch naar de overheid gaat wijzen, wat dan te denken van de extra eigen bijdrage voor de GGZ, dat levert nog meer 'aanrijdingen' op door het mijden van hulp. Dat was bedacht door de huidige machthebbers.

Zou iedere schrijver die het "zo goed weet" betreffende de achtergronden en feiten, nou niet eens even het geduld kunnen opbrengen om te weten te komen wat er echt aan de hand is? Want negatief reageren op een nieuwsfeit schijnt een soort hobby te zijn op deze site. Begin me er zelfs een beetje voor te schamen dat ik Zeeuw ben!

Nou Patrick, bij jou hoeven mensen in nood niet aan te kloppen, lijkt me. Mensen die zo tot wanhoop gedreven zijn dat zij tot zelfmoord over gaan hebben vaal al jaren lang enorm veel meegemaakt. Zij vinden niet de juiste hulp en nieuwe tegenslagen kunnen zij soms niet meer verwerken. Een wanhoopsdaad kan vaak impulsief zijn, op een moment dat het ineens helemaal niet meer gaat en dat iemand alle moed verloren is. Het is in veel gevallen echt geen weloverwogen daad die al dagen of weken ven te voren gepland is. U ziet de "oplossing" blijkbaar in een overheid die mensen dan maar op verzoek dood. Ik zie meer oplossing in een warmere samenleving waardoor mensen niet meer tot dit soort wanhoopsdaden hoeven te komen.

Ik hoop dat het een ongeluk is geweest. Helaas zijn vaak dit soort "ongelukken" een wanhoopspoging van mensen die geen uitweg meer zien. Het is heel triest dat het vaak zover komt. In de steeds verhardende en egoïstischer wordende maatschappij voelen veel mensen zich overbodig en niet meer gewaardeerd. Het is steeds meer ikke-ikke. Uiteindelijk wordt het steeds onaangenamer en killer. Laten we weer streven naar een fijne samenleving waarin we het met elkaar goed en prettig hebben. En waarin we ondanks verschillen in inkomen en achtergrond of opleidingsniveau wel met respect met elkaar omgaan. ik denk dat uiteindelijk iedereen daarbij gebaat is. ;-)

wat een onzin reacties hier zeg. Wat er werkelijk gebeurd is weet hier niemand en maar commentaar leveren, Familie, kennissen en het slachtoffer zelf heel veel sterkte en hoop dat alles goed komt.

@VdVonck Mocht dit een geval van poging tot zelfdoding zijn, dan is hiervoor geen enkel respect op te brengen. Door jezelf voor een trein te gooien is zelfs een vorm van egoisme, je schaadt daar alleen maar anderen mee. Neem dan een overdosis pillen of verdrink jezelf maar ben anderen niet tot last. Er zijn al diverse machinisten, hulpverleners en anderen die bij dit soort gevallen van zelfdoding zijn betrokken, er aan onderdoor gegaan. En deze mensen zitten ziek thuis of zijn noodgedwongen gestopt met hun beroep. Maar de grootste fout ligt natuurlijk bij onze overheid, mensen die niet meer willen leven moeten de keus hebben om hun leven te beeindigen onder controle van proffesionele begeleiding waardoor dit soort zelfdodingen niet meer hoeven plaats te vinden.

Als het de man is die ik heb zien lopen met zijn wandelstok, net nadat ik van mijn werk vertrok. (16.40uur)....dan heeft hij niet genoeg door kunnen lopen bij de treinovergang. Dat is dan toch wel een triest ongeval....... Niet iedereen springt voor de trein! Dit zal je maar overkomen! Ik hoop dat hij er goed vanaf komt. Ik wens de man van harte beterschap!

helemaal mee eens

Ik ben het volledig eens met VdVonck Schandelijk dat U zo reageert, hopenlijk krijgt U er nooit mee te maken, maar als U er wel mee te maken krijgt, dan voelt U ook het verdriet. Hopelijk komt die persoon er snel bovenop.

Dit is een vreselijk ongeluk en ik wens deze man een snel herstel toe. Maar los van dit ongeluk, ik weet niet wat de oorzaak is, heb ik nog een opmerking die los staat van het ongeluk. Als je nu voor een slagboomstaat en de trein is voorbij dan gaat de slagboom open en een paar seconden later gaat het rode licht uit. Dit tijdverschil is er omdat er nog een trein kan komen men moet dus wachten tot het rode licht uit is. Tegen deze regel wordt nog al eens gezondigd. Waarom niet de slagboom later openen tegelijk met het uitgaan van het rode licht. Dit voorkomt dat mensen doorrijden voordat het rode licht uit is. Kosten zijn nihil en voegt volgens mij meer veiligheid toe.

Was die eerste reactie toevallig niet van idiootje?

Beste Jootje, een beetje respect is wel gepast! De toedracht van dit tragische ongeval is uit dit nieuwsbericht te herleiden. Niet iedere aanrijding met een trein is een poging tot zelfdoding. Mocht dit wel het geval zijn, vergeet dan niet dat deze mensen totaal geen uitweg meer zien. Soms simpelweg omdat deze er ook niet is. Ik mag hopen dat u nooit een dergelijke tragedie krijgt te verwerken. Ik vind uw reactie dan ook ronduit respectloos ofwel belachelijk!

@vdVonck helemaal met u eens!

En daar gaan we weer!!!