- advertentie -

Jonge drugsdealer opgepakt in Renesse

Jonge drugsdealer opgepakt in Renesse

RENESSE - In het uitgaanscentrum van Renesse heeft de politie in de nacht van vrijdag op zaterdag een jonge drugsdealer opgepakt. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Roosendaal.


De jongen viel rond 03.30 uur op bij de surveilleerde agenten door zijn gedrag. Bij controle bleek dat de jongen een kleine hoeveelheid harddrugs en een groot geldbedrag bij zich had. Ook was de Roosendaler in het bezit van verschillende telefoons.

De 17-jarige jongen is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd.
laatste keer aangepast:
zo 05-08-2012, 16:30


delen:

Reacties

Laten ze zo'n jongen nou gelijk een rottrap geven zo hard dat hij het voortaan wel laat, daar naast zijn ouders onder toezicht laten plaatsen daar begon de ellende.

In de Randstad kun je gemakkelijker drugs bestellen dan een pizza. Relatief gezien valt het dus hier nog mee. Maar het blijft natuurlijk verontrustend. Vooral het idee van veel jongeren dat je drugs en veel drank nodig hebt om een leuke avond of weekend of vakantie te hebben. Dat is een trieste ontwikkeling. Zou het geen gevolg kunnen zijn van de steeds verder gaande verharding in de maatschappij en de ikke-ikke-mentaliteit? We hoeven echt niet terug naar een hele avond ganzeborden, maar wat meer wederzijdse warmte en begrip zou de maatschappij geen kwaad doen.

Een lucratief vakantiebaantje dus.

Drugs in Renesse? Hoe kan dat nou...pffff. Nu die andere 100 dealers nog..