- advertentie -

Arnemuidenaren opgepakt op veerplein Breskens

Arnemuidenaren opgepakt op veerplein Breskens

BRESKENS - Op het veerplein in Breskens zijn zaterdagavond twee mannen uit Arnemuiden aangehouden voor het beledigen en lastigvallen van twee politieagenten.


De twee, 19 en 21 jaar oud, waren op het veerplein na een bezoekje aan de Visserijfeesten in Breskens. Op het veerplein waren preventief enkele politieagenten aanwezig. Voor de 21-jarige man aanleiding om één van de agenten te beledigen. De 19-jarige Arnemuidenaar is opgepakt omdat hij de aanhouding van zijn 21-jarige vriend wilde voorkomen. Ook gaf hij een trap tegen een fiets van een politieagent.

De twee mannen zijn door de politie overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar hebben ze de nacht doorgebracht. Tegen het tweetal wordt proces-verbaal opgemaakt.
laatste keer aangepast:
ma 06-08-2012, 10:49


delen:
Javascript is required to view this map.

Reacties

Zeg eeeeremuuu bie julder ei ze geen verstand. Dat blijkt dus maar weer, dus beter voed je die kids van julder is op en hou je wijs zelf je mond.

Dat doen we ook of was je er ook bij? Errumuu(jenaar) diegene die dit deden hebben helaas geen verstand, anders stonden ze niet op internet vermeldt, maar hopelijk komt dit met de jaren al betwijfel ik dit in dit geval.

Praat allemaal met je verstand en hou anders je mond

zal stil geweest zijn in de kerk dan zondag

het was toch niet op zondag? Dan telt het niet..

het lijkt wel of ze in arnemuiden zich thuis moeten inhouden en op de openbare weg effe los laten gaan het is vaak lui uit arnemuiden flink straffen die.................

Met vis meer mans.

Ieder jaar het zelfde met die lui. Ze leren het nooit af.

Gewoon, lik op stuk. Leren ze het misschien af