- advertentie -

Emile Roemer (SP) te gast bij Omroep Zeeland

Emile Roemer (SP) te gast bij Omroep Zeeland

OOST-SOUBURG - SP-lijstrekker Emile Roemer is woensdag 15 augustus de eerste gast in een serie gesprekken met politieke kopstukken. In de Zeeuwse Bibliotheek in Middelburg organiseren Omroep Zeeland en de PZC in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen een serie gesprekken met lijsttrekkers.


Ad Hagesteijn (Omroep Zeeland) en Ernst Jan Rozendaal (PZC) voelen in live radiouitzendingen de politici aan de tand over Zeeuwse thema’s. Via Omroep Zeeland radio, TV en internet, en de website van de PZC, zijn de gesprekken te volgen vanaf 16.00 uur.

Pechtold
Op donderdag 16 augustus komt Alexander Pechtold (D66) naar Middelburg. Op omroepzeeland.nl/verkiezingen leest u de komende tijd welke politici nog meer aan zullen schuiven.

laatste keer aangepast:
di 07-08-2012, 18:34


regio:
Walcheren
delen:

Reacties

Hoe denkt dhr. Roemer over het Koninklijk Huis? Jan Marijnissen was zo slim daar zo weinig mogelijk op in te gaan. Het gedachtengoed van de SP is toch de monarchie in te ruilen voor een republiek? Daar maak je je als SP natuurlijk niet populair mee onder het Nederlandse volk. Beter maar niet ter sprake brengen dus. Roemer voor de monarchie of voor de republiek?

De Heere lost onze problemen niet op mensen! De mensen veroorzaken ze zelf en wij zullen het ook zelf zo veel mogelijk moeten oplossen. De Heere ziet wel dat rechts er in zijn hebzucht een enorme puinhoop van maakt op aarde, met onder meer de financiële crisis tot gevolg en vernietiging van de natuur, oorlog, voedselbanken, daklozen, haat zaaien. Laten we De Heere het voorbeeld geven en laten zien dat we met een fatsoenlijke regering tot hele mooie dingen in staat zijn. SP dus!

Jammer! Helaas dringen dit soort figuren steeds verder in de politieke kringen door. Moge de HEERE ons hiervoor bewaren.

De vuile was over de SP gaat de komende weken wel bekend worden. Bijvoorbeeld Anja Meulenbelt, zij is een voormalig SP Eerste Kamerlid en nu nog een actief SP lid. Zij is een Hamas lover en islam knuffelaar en dit soort mensen moet Nederland gaan regeren? Zelfs PvdA Tweede Kamerlid Ahmed Marcouh zegt dat als je je niet wilt aanpassen dat je beter maar kan vertrekken. Dit in tegenstelling tot Anja Meulenbelt. Want zij is een allochtonen knuffelaar. Als u wilt dat de toelatingsnormen voor mensen met een enorme achterstand ten aanzien van de westerse cultuur weer worden verlaagd of afgeschaft dan moet je vooral SP stemmen. Als Nederland massaal SP gaat stemmen dan gaan we nog meer kanslozen krijgen in Nederland en ik denk niet dat de grote meerderheid dit wilt. Stem dus geen SP. Stem zowiezo geen populisten.

Socialisme, gelijkheid, iedereen rijk, behalve de rijken en de armen, met het socialisme neemt de armoede alleen maar toe, maar enfin dat partijprogramma van de SP kan toch niemand serieus nemen, haha die Roemer heeft in ieder geval wel gevoel voor humor!

Mooi! Voor een beter Nederland is een héél grote SP noodzakelijk. Anders verandert er weer niets en blijft alles gewoon hetzelfde, zoals het de afgelopen twintig jaar gegaan is met telkens dezelfde grote partijen in wisselende combinaties in de regeringen. Na het enorme fiasco en de gigantische blamage van dat gedoogkabinet met CDA,. VVD en PVV, dat na anderhalf jaar al weer uit elkaar viel, wordt het hoog tijd voor een betrouwbaar, menselijk en stabiel kabinet. Een kabinet dat zich inzet voor mensen, maar ook voor natuur, milieu en dieren. En voor zorg, ouderenzorg, onderwijs, veiligheid, kunst en cultuur. Kortom gewoon op weg naar een beter en fijner Nederland waar het weer leuk is om in te wonen.

Zodra de SP in de regering zit gaat het plukken van de werkende Nederlanders pas echt beginnen. Het liefst geven zij geld uit wat in jouw zakken zit. Onbesuisd geld uitgeven aan linkse hobby's. Ik houd mijn hart vast.

Het verkiezingsprogramma van de SP is leuk, maar als je overal aan uitgeeft en nergens op bezuinigt, worden de problemen in de toekomst alleen maar groter... Het is dus een niet serieus te nemen programma, vind ik. En iedereen weet wat het socialisme aan kan richten, hebben we in Oost-Europa gezien, en we hebben ook gezien hoe de socialisten Spanje en Griekenland in de problemen hebben geholpen... Nee laten we vooral hopen dat Roemer niet aan de macht komt...

Wat een flauwekul vertelt u weer. Zowel in Griekenland als in Spanje zijn de rechtse partijen geen haar beter geweest dan de linkse partijen. Dus zeg niet dat links Spanje en Griekenland in de afgrond hebben geholpen omdat dit niet waar is. Het zijn meestal rechte partijen die een slecht belastingstelsel maken en fraude met belasting erg makkelijk maken. Ook in Nederland is belasting fraude plegen als je een bedrijf hebt momenteel een eitje en er zit nu toch echt een rechts kabinet hoor. Maar goed ik vaar er wel bij.

Geef de echte socialisten uw stem als u niet wilt dat het kapitaal dus de financiële elite doorgaan met het ongegeneerd feestvieren en zakkenvullen op kosten van de zwakkeren in de samenleving als u niet wilt dat de zorg compleet uitgekleed wordt en alleen nog betaalbaar is voor hen die teveel hebben gegraaid dus de ware schuldigen van de huidige economische crisis, stem dan Emile Roemer en zijn partij de SP dan komt het geld nu eens bij hen die het nodig hebben en niet weer bij hen die al veel te veel hebben. Eerlijk zullen we alles delen.

Na 30 jaar rechtse politiek zijn de kiezers toe aan iets anders.

Mooi. Laten we hopen dat Emiel met zijn partij in het kabinet komt, zodat er een frisse wind door dat zooitje kan waaien. Aangezien 35% van de kiezers voor hem zal stemmen is de kans hierop heel er groot. 1/3 stemt SP. Mooi. Het geld komt dan beter terecht bij de minstbedeelden en aangezien 1/3 van Nederland op of onder het minimumloon zit is dat hard nodig. Emiel ga je gang.