- advertentie -

Zeeuwen stellen vragen aan Roemer en Pechtold

Zeeuwen stellen vragen aan Roemer en Pechtold

OOST-SOUBURG - Zeeuwen kunnen de komende week vragen stellen aan SP-lijsttrekker Emile Roemer en D66-voorman Alexander Pechtold. Zij komen beiden naar Zeeland op uitnodiging van de PZC, Zeeuwse Bibliotheek, Scoop en Omroep Zeeland.

Via twitter kan het Zeeuwse publiek vragen stellen aan Roemer en Pechtold. Daarbij geldt de hashtag #zeelandkiest.

In de aanloop naar de verkiezingen voor de Tweede Kamer op 12 september komen tal van politieke prominenten naar Zeeland. In radio-uitzendingen van een uur (16.00-17.00 uur) worden de kopstukken aan de tand gevoeld over Zeeuwse thema’s. Die radio-uitzendingen worden ook in beeld doorgegeven op televisie en op de internetsites van de PZC en Omroep Zeeland.


Emile Roemer is woensdag om 16.00 uur in de Zeeuwse Bibliotheek en Alexander Pechtold een dag later om half twaalf 's ochtends.

laatste keer aangepast:
do 09-08-2012, 17:20


regio:
Walcheren
delen:

Reacties

Wat zal dat een verademing blijken te zijn regeren met de SP. Recht door zee, en niet alleen Jan met de pet knijpen. Maar echt eerlijk delen. Jammer ,dat de partij van de arbeid deze leuze belachelijk heeft gemaakt. Daar zullen ze nu en in de toekomst voor boeten. Dus graag een toontje lager Heren in dat clubje. En Groen Links, ach die bestaat ook al niet meer. En maar goed ook!

Pechtolt snapt ut nie ee

Als de prognoses waarheid worden dan staat ons land heel wat te wachten, de SP altijd op de bres voor alles en iedereen die ons land ontregelden, de ontwikkelingshulp moet omhoog volgens hen, vreemd dat bijvoorbeeld Japan nooit geld geeft doch uitsluitend goederen, ons leger zal nog verder ontmanteld worden zodat we wereldwijd niets meer voorstellen. Redeloos, radeloos en reddeloos is wat ervan terechtkomt zal komen. Partijen die aan de basis stonden om ons land weer gezond te maken na oorlog verdienen het om ruim aanwezig te zijn in de kamer, vooral het CDA dat altijd een ruggesteun van de maatschappij is geweest. Het is te hopen dat de stemmers dit keer goed nadenken.

Allemaal hebben ze weer de mooiste praatjes en beloftes, jammer dat ze enkel de kiezer serieus nemen wanneer het verkiezingstijd is. Daarna ben je tot de volgende ronden gewoon lucht voor ze. Ze zitten weer met hun kont in het pluche, de eigen zakken (declaraties) worden weer royaal gevuld en de mooiste maatregelen worden weer bedacht om de kiezer aan alle kanten te plukken.

Gelukkig is er TomTom, anders weten ze Zeeland beslist niet te vinden, die gebakken lucht verkopers.

Bah!

Het is verkiezingstijd, dus allemaal loze kreten. Het heeft allemaal de aandacht en na 12 september gaan we verder met de partijbelangen en schuiven we de kiezer opzij tot de volgende verkiezingen. Nee, dank u.

Ben het eens met uw uitspraak, zijn daar alleen zakkenvullers.