- advertentie -

Kunstzinnige installaties verrijzen in Middelburg

Kunstzinnige installaties verrijzen in Middelburg

MIDDELBURG - Door heel Middelburg verschijnen deze dagen veertien bijzondere installaties. De installaties zijn gemaakt door kunstenaars uit heel Europa in opdracht van CBK Zeeland.


De installaties maken onderdeel uit van de kunstmanifestatie Façade 2012 die 17 augustus wordt geopend. De installaties variëren van houten molen tot grote beelden en geven beeld van de rijke geschiedenis van architectuur van Middelburg.


laatste keer aangepast:
vr 10-08-2012, 10:33


regio:
Walcheren
delen:
molen

Reacties

mensen die (installatie)kunst verspilling van geld noemen kunnen blijkbaar alles alleen in geld meten en denken. Open je ogen, adem door en verbaas je!

Ik vind de reacties verbijsterend kortzichtig. Nog afgezien of mensen kunstliefhebbers zijn, kun je zien dat Zeeland (en nu weer Middelburg) zich internationaal profileert.  Met bijvoorbeeld de Eneco-tour, de kustmarathon, een muziek venement of met een kunstmanifestatie. In deze tijden van economische malaise is juist het investeren in zaken klein en groot schalig, een grote noodzaak voor onze Zeeuwse economie op de lange duur. Juist voor onze scholen en bejaardenzorg, juist voor een leefbare samenleving.

Vind het een beetje onzinnig. Maar ja, houdt ook weer mensen aan het werk want ik neem aan dat het geen vrijwillerswerk is.

Sari.

Kunnen ze dat niet doen in dat dorpje Vlissingen? Dan wordt het misschien nog eens wat. Dan straalt het misschien nog eens iets uit..

Had ook gebruikt kunnen worden om mensen bij of om te scholen die werkeloos zijn geworden.

Zolang hier geld voor is, is er dus geen échte crisis want dan laat je zulke onzin wel uit je hoofd. Optimale verkwisting, plezier voor niemand.

Wat een gemeenschapsgeld verkwisting !

Kijk. Dat vind ik nu geldverspilling!

Hier is wel geld voor he.....