- advertentie -

Nog geen e-mailverkeer met Borsele

Nog geen e-mailverkeer met Borsele

HEINKENSZAND - Het is nog niet mogelijk e-mails te sturen naar de gemeente Borsele. De computers van de gemeente zijn nog niet aangesloten op internet. Volgens woordvoerder Arnoud Knegt moet eerst gecontroleerd worden of alles 100 procent veilig is.


De gemeente Borsele werd woensdag getroffen door een virus. Hierdoor raakten de computers besmet met een zogenoemd Trojaans paard en lag het netwerk van de gemeente plat. Het bestand waar het virus in zat is nog niet gevonden.

Werk gaat door
Het werk van de ambtenaren van de gemeente Borsele kan over het algemeen gewoon doorgaan. Alleen als bestanden waar ze mee aan het werk zijn, gecontroleerd worden op virussen, moeten ze hun werk even neerleggen. "Maar we zitten ook midden in een verhuizing, dus de ambtenaren kunnen lekker bezig blijven."

laatste keer aangepast:
vr 10-08-2012, 12:27


regio:
Bevelanden
delen:
luister fragment: 

Nog geen e-mailverkeer met Borsele

Computer
Javascript is required to view this map.

Reacties

Ik heb een paar weken terug al een mail ontvangen van de gemeente met een virus erin. Oook is mijn emailadres gestolen en op dat moment kreeg ik ook het ING virus in mijn pc. Gelukkig hebben ze op tijd bij de ING alles geblokkeerd; anders hadden ze zo mijn rekening geplunderd.