- advertentie -

Parkeerplaats Sloedam A58 dicht

Parkeerplaats Sloedam A58 dicht

ARNEMUIDEN - De parkeerplaats Sloedam langs de A58 bij Arnemuiden gaat vanaf 29 augustus dicht. Vanaf september gaat de maximumsnelheid op de snelweg definitief omhoog naar 130 kilometer per uur. Doordat de auto's harder rijden, en vlak na de parkeerplaats de afslag Arnemuiden ligt, kruisen auto's die snel en langzaam rijden elkaar. Rijkswaterstaat vindt dat onveilig. Nu mag ook al 130 worden gereden op dat gedeelte van de A58, maar dat is nog een proef.

laatste keer aangepast:
vr 10-08-2012, 13:37


regio:
Walcheren
delen:
luister fragment: 

Parkeerplaats Sloedam A58 dicht

Parkeerplaats Sloedam A58 dicht
Javascript is required to view this map.

Reacties

Weer zo'n maatregel die waarschijnlijk geld moet besparen voor onderhoud. Zo ver ik weet is de maximum snelheid al weer teruggebracht naar 120 km, maar het weghalen van de blokkade kost ook weer geld en dat is weer nodig voor al die overbodige borden die er geplaatst worden. Van 120 naar 130 en weer terug naar 120. Jammer is een mooie rustplaat voor die mensen die verder Walcheren op willen en nog even willen kijken welke afslag ze hierna moeten nemen want ook dat is niet eenvoudig.

Welke mafkees heeft dit nu weer verzonnen. Bij elk tankstation moeten de auto's invoegen en die rijden vaak nog zachter dan vanaf een parkeerplaats. Echt weer zo'n actie van Waterstaat die ze verzinnen om hun bestaansrecht te legaliseren. Voordat 130km/u mocht, reed er natuurlijk niemand daar 130, nee we reden allemaal netjes 120. Het is echt belachelijk. Als ze dan toch iets willen doen, zet dan maar een bord neer, let op invoegend verkeer. Ook dat bord is onnodig maar dan hebben we de parkeerplaats nog. Ik heb er werkelijk nog nooit een situatie meegemaakt die gevaarlijk was. Van Rijkswaterstaat heb ik bijna dagelijks overlast. Daarom stel ik voor: sluit liever Rijkswaterstaat dan de parkeerplaats.

Zonde van een mooie rustplaats! Voor het Maljaardviaduct de snelheid eruit! Gewoon een bord 100 km is veel goedkoper! Of het allemaal niets kost dat sluiten.

Dus, als het een proef is is een aanrijding ingecalculeerd. Dat haal ik hier tenminste uit. Wat een gezwets. Rijkswaterstaat, wees eerlijk. Het is gewoon te duur om open te houden. Er zijn miljoenen uitgegeven om de maximumsnelheid op te trekken. (Waaraan? Geen idee maar ze zeggen het toch).

Gaat echt helemaal nergens over die sluiting. Weg visstek, weg rustpauze, weg wildplassen ect.

Open laten die strook.

Die paar procent harder, reden voor sluiting? De helft van de automobilisten wil niet eens 130 rijden, i.v.m. benzine verbruik. Deze maatregel is totaal overtrokken, de automobilist heeft juist behoefte aan een parkeerplaats! Open houden, of dan wel voor veel geld op een andere plaats een nieuwe realiseren. Jammer, hopelijk kan de politiek dit besluit nog terugdraaien.

Belachelijk zoals eerder te lezen. Kom net uit Duitsland, daar heb je stukken snelweg zonder limiet en daar zijn ook gewoon parkeerplaatsen.

Jammer want daar kon ik anders nog even wilplassen, als ik zo nodig moest. Waar moet ik nu plassen als ik het niet meer kan ophouden?

Beter is het om de snelheid te verlagen naar 100km/u ! Voordelen: Minder verkeerslawaai in Arnemuiden. Minder ongelukken. En.... de parkeerplaats kan open blijven.

Beetje achterhaald. 10 km verschil of je 120 of 130 rijdt, men moet zich er toch uitkletsen.

Beetje vreemd. We sluiten de oprit bij Heinkenzand toch ook niet af. Hier komt het verkeer vaak met 70 km per uur naar de linker rijbaan en daar hebben ze geen problemen mee. Op deze parkeerplaats staan vaak vrachtwagens te wachten totdat ze kunnen lossen bij bedrijven. Waar moeten die nu heen?

Kunnen ze niet wat aandacht besteden aan het wegdek? Zit vol met sporen.