- advertentie -

Verdachten woninginbraak Domburg opgepakt

Verdachten woninginbraak Domburg opgepakt

DOMBURG - Een 39-jarige man en een 21-jarige vrouw uit de gemeente Vlissingen zijn in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden op de Roosjesweg in Domburg. Ze waren in het bezit van een handtas die kort daarvoor uit een woning aan de Zandplaat in Domburg was gestolen.


De bewoonster van de woning werd even voor 02.00 uur wakker. Ze zag nog net iemand uit het geopende raam naar buiten klimmen.

Buit
Uit de woning zijn een iPhone met oplader, diverse sieraden, een tas met make-up artikelen, en een handtas met persoonlijke papieren en een zonnebril gestolen.

Politiecel
De aangehouden man en de vrouw zijn naar het politiecellencomplex in Torentijd gebracht. De politie heeft de zaak in onderzoek.

laatste keer aangepast:
vr 10-08-2012, 15:39


regio:
Walcheren
delen:

Reacties

Prima werk weer van de politie. Hoop dat ze een grote en zware straf krijgen. Moeten maar eens goed gaan voelen dat ze met hun poten van andermans spullen moeten blijven. Voor je spullen gaan werken in plaats van jatten. En ook de privacy van iemand geschonden, nog meer straf dus. De straf kan voor mij niet hoog genoeg zijn. Sterkte voor de mensen die dit mee moesten maken.