- advertentie -

Klein hondje gestolen uit auto in Oostburg

Klein hondje gestolen uit auto in Oostburg

OOSTBURG - Een klein zwart hondje is vrijdagmiddag rond 14.45 uur een klein zwart hondje gestolen uit een auto die stond geparkeerd aan de Langestraat in Oostburg. De politie vraagt mensen die iets hebben gezien om zich te melden.


Volgels de politie was het hondje maar heel eventjes alleen gelaten in de auto. De wagen stond geparkeerd in de schaduw.
laatste keer aangepast:
vr 10-08-2012, 18:15


delen:
Hondje gestolen in Oostburg

Reacties

Een hond blijft echt niet slapen als je uitstapt! Goed werk van de bevrijder!

Jammer dat hier niet het complete bericht staat. Het staat ook op de internetsite van de telegraaf. Daarin staat vermeld dat het hondje lag te slapen en dat de vrouw hem niet wilde wakker maken. Ook staat er dat er water en brokjes naast de hond stonden en de ramen van de auto waren open, zo kon de dief de hond pakken! Ik vind ook dat honden niet in een auto achtergelaten moeten worden, maar vind dit een ander verhaal! Normaal bel je de politie en haal je dan de hond uit de auto, je steelt hem dan niet!

Je laat een kind toch ook niet heel eventjes alleen, dan gooi je ook een ruit in en "red" je hem/haar dus voor een hond hetzelfde maar bij beide neem je ze niet mee. Ga naar de politie /dierenbescherming

Ik ga er vanuit dat deze "dief" een grote dierenvriend is, die dit hondje gered heeft uit de hitte. Met deze warmte kun je een hond niet in de auto laten ook niet in de schaduw. En wat is eventjes? De bevrijder van het hondje heeft schijnbaar ongezien genoeg tijd gehad, dus het hondje zat te lang in de auto.

Je hondje laat je niet acher in deze hitte, ook niet heel even want dat ziet een dierenvriend niet. Volgens de politie was het hondje maar heel eventjes alleen gelaten in de auto. De wagen stond geparkeerd in de schaduw, maar ook in de schaduw wordt het bloedheet in de auto. Dus prima werk van de ''dief '' en politie wel graag altijd hetzelfde standpunt innemen want wat is heel eventjes? 1, 2, 3 uur of nog langer een klein beetje dood bestaat ook niet.

Hoe dan ook, de auto bewust in de schaduw geparkeerd, zullen ze zo wel hun redenen gehad hebben om 'm 'even' in de auto te laten. Ik heb zelf een hond die niet alleen thuis kan blijven en heb standaard een drinkbakje in de auto liggen en als 't dus nodig is gaat er een fles water mee. Niet te snel oordelen a.u.b., het verdriet zal groot genoeg zijn bij de baasjes. Hoop echt dat ze 'm terugvinden en dat ie niet op Marktplaats eindigd :-(

Je mag ervan vinden wat je wilt als iemand zijn hondje in de auto laat, zoals ik het lees, is er niets aan de hand. Wat ik wel heel erg vind, is dat iemand blijkbaar vindt dat hij/zij het recht heeft een hondje te stelen en het zo weg te halen bij zijn baasjes. enig idee wat dat met een hondje doet? Blijf dan gewoon bij de auto als je zo(genaamd) bezorgd ben en grijp in als het echt nodig is!

Ik vindt het bericht een beetje overdreven, want iemand heeft gewoon het hondje gered van de warmte. De eigenaar had het hondje gewoon meemoeten nemen en niet in de auto laten zitten.

Tja. Je moet je hond ook niet met dit weer in de auto alleen laten ej en de deur niet op slot... en nee ook niet in de schaduw pfff...

Jaja heel even. Laat je hond niet achter met dit weer. Iemand heeft het gered. Neem je hond mee, en als dat niet kan, laat hem thuis.