- advertentie -

Rescue in Vlissingen trekt tienduizenden bezoekers

Rescue in Vlissingen trekt tienduizenden bezoekers

VLISSINGEN - Tienduizenden mensen hebben vanmiddag in Vlissingen gekeken naar Rescue Vlissingen. Op de boulevards waren tijdens de manifestatie van hulpverlenede instanties tal van demonstraties van allerlei reddingsdiensten.

De organisatie is zeer tevreden over het verloop van Rescue 2012. Er zijn al plannen voor een volgende, nog grotere, editie.

laatste keer aangepast:
ma 13-08-2012, 09:00


regio:
Walcheren
delen:
Rescue

Reacties

Zeker een mooi evenement, op een mooie lokatie. Dus van mij mag dit zeker een blijvertje zijn. Ik ben het zeker met eens dat het eigenlijk van de gekke is dat iemand moet overlijden omdat er geen ziekenhuis in de buurt is. Maar om na het ziekenhuis ook nog eens de Rescue naar Goes te verplaatsen nou nee dank je. Liever hou ik zoveel mogelijk op Walcheren, liefst nog Vlissingen.

Het was een geweldige Rescue dag. Mijn complimenten voor de organisatoren, en al de bemanning die er aan meegedaan hebben.

copliment Vlissingen.........fantastisch evenement.

Rescue betekend redding. Ik heb vanmiddag genoten van de reddingsactiviteiten. Alleen jammer dat iemand met een hartaanval gewoon weer te laat in ziekenhuis Goes aankwam. Volgend jaar rescue Goes doen?

Ohh echt waar...shit eej...ja Zeeland he...het gebeurt gewoon weer... Ik woon nu in vlissingen maar kom van Schouwen-Duiveland, en hield toen altijd mijn hart vast als er iets gebeurde... Is gewoon te erg, en vooral in de zomer is het erg. De Zeelandbrug staat vaak open, dus ambulance vaak te laat enzo...pfff