- advertentie -

Toeristen gewond bij vechtpartij Colijnsplaat

Toeristen gewond bij vechtpartij Colijnsplaat

COLIJNSPLAAT - Een groep jongeren uit Noord-Beveland is in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Jachthavenweg in Colijnsplaat op de vuist gegaan met enkele toeristen. Daarbij liepen een 20-jarige man uit Almelo en een 26-jarige man uit het Belgische Meise verwondingen op.

De vechtpartij ontstond om drie uur 's nachts. Het is niet duidelijk wat de aanleiding was. De politie heeft in de Havelaarstraat en in de Zuidkerkstraat in Colijnsplaat drie mannen van 20 en 21 jaar uit de gemeente Noord-Beveland aangehouden die betrokken zouden zijn geweest bij de vechtpartij. In de auto van één van hen vond de politie 29 gram wiet. Dat is door de politie in beslag genomen.
laatste keer aangepast:
za 11-08-2012, 16:39


regio:
Bevelanden
delen:
Javascript is required to view this map.

Reacties

Dat krijg je ervan, met zulke onaardige taferelen als je zogenaamde wietpas gaat invoeren omdat het zogenaamd goed te reguleren valt. Het is niet te reguleren met zo een flutidee. En nu krijg je dat opstootjes/onenigheden in het middenkernen van Nederland. Ook hier in mijn provincie Brabant gaat het mis.

Beste meneer, bedankt voor uw verhaal maar staat er ergens in het bericht dat het gaat om een drugsdeal? Het suggereren van dit soort zaken is wel erg kortzichtig. Waarschijnlijk is er gewoon een vechtpartij ontstaan zoals dat bijna ieder jaar gebeurt en had een betrokkenen wiet in zijn auto. Nogmaals, uw klaagzang zou een mooi praatje zijn voor iemand i.d. politiek, maar slaat nergens op.

Toeristen kunnen niet meer naar de coffeeshop omdat dat zogenaamd overlast geeft en dan krijg je van die kruimel drugdeals op verlaten plekken die dan misgaan en dat soort ellende. Maar dat wist het kabinet al voordat ze besloten aan "al die overlast een einde te maken". En wat vinden wij deze dagen op de stoep van de goese cofeeshop btw? Juist, de kinderkermis... een goede plek volgens de gemeente Goes blijkbaar want zij gaven er een vergunning voor. Geen last voor de kinderen van die shop trouwens want het gaat er daar allemaal netjes en geordend aan toe. Alleen het zooitje straatdealers en aanverwante randfiguren dat daar rondhangt is toch minder geschikt publiek om op een kinderkermis rond te hangen. Maar het is waar ook, ik vergeet het even, er is natuurlijk volgens de burgermeesters helemaal geen overlast meer met de wietpas. Alsof ze zelf te stoned zijn om nog helder na te kunnen denken verbieden ze het tegenwoordig gewoon maar. Er is geen overlast! Basta! We noemen het gewoon een "vechtpartïj" en dit is geen overlast van straatdealers en heeft niets met wiet te maken. Ga gewoon rustig slapen mensen!