- advertentie -

Hond bevrijd uit snikhete auto

Hond bevrijd uit snikhete auto

SINT-ANNALAND - Omstanders hebben vrijdag aan het einde van de middag een hond bevrijd uit een te hete auto aan de Havenweg in Sint-Annaland. De auto stond in de volle zon en één van de omstanders kon, zonder schade, het raam omlaag duwen en de hond bevrijden. Daarna is de hond gekoeld en van water voorzien. De eigenaren van de hond hebben een bekeuring van driehonderd euro gekregen.

laatste keer aangepast:
zo 12-08-2012, 09:40


regio:
Tholen
delen:
Javascript is required to view this map.

Reacties

De baasjes zelf maar eens opsluiten in een snikhete auto. Dan weten ze ook wat het is, ongevoelige domme lui.

Deze mensen zouden op een lijst moeten komen, zodat ze nooit meer een huisdier kunnen aanschaffen.

Dit soort mensen zou een puppy cursus moeten krijgen, maar dan de rol van de hond. Dan leren ze misschien wat het inhoud. Volgende keer gewoon het dak van de auto knippen.

Daar heb je het weer. Zelf genieten, en de hondjes achterlaten in de auto, neem je hond dan niet mee! De boete is niet hoog genoeg! €500,00

Wat jammer dat het zonder schade kon.

Zo jammer dat een hond niet kan praten ,maar ik vind het zo supermega schofterig. Ze zouden die eigenaar die hond moeten afpakken...en de boete...pfff een lachertje. Arm beestje! Je zal maar zo'n baasje hebben!

Waarschijnlijk denken ze, dat een hond een speeltje is die overal tegen kan! Geen verantwoordelijkheidsgevoel heet dat. Lage boete hebben ze wel gekregen. Een hond heeft ook gevoel, het leeft.

Hebben ze nog mazzel dat er geen schade aan de auto is. Vraag me overigens af, indien je in zo'n geval een zijruit intikt om de hond te bevrijden, wie er dan voor de schade opdraait? Maar intikken zou ikzelf zeker doen.