- advertentie -

Bromfietsers hard in botsing met automobilist in Groede

Bromfietsers hard in botsing met automobilist in Groede

GROEDE - Een 17-jarige jongen uit de gemeente Terneuzen is vrijdagavond ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeluk op de Traverse in Groede. De jongen zat achterop een brommer die in botsing kwam met een auto.


De 17-jarige bestuurder van de brommer wilde vanaf de Slijkstraat de Traverse inslaan. Daarbij gaf hij geen voorrang aan een 39-jarige automobilist uit het Belgische Woubrugge.

Traumahelikopter
De jongen die achterop de bromfiets zat is met een traumahelikopter naar een ziekenhuis in Brugge gebracht. De 17-jarige bromfietsbestuurder werd naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht, maar hij kon in de loop van de avond weer naar huis.

laatste keer aangepast:
za 11-08-2012, 17:37


delen:
Javascript is required to view this map.

Reacties

Was inderdaad een Nederlandse zwarte auto.

Die zwaar gewonde jongen is mijn broer.

Beste Thijs, ik wens jullie veel sterkte toe en ik hoop dat hij er goed bovenop komt. Veel steun uit Groede. We zijn flink geschrokken.

Jonge jonge, het is weer zo ver hoor. Jullie hebben de klok weer horen luiden maar de klepel niet gevonden. Je kunt ook niet meer van de krant op aan. Nou is er geen man over boord maar toch. Ook is het niet de eerste keer. De autobestuurder komt gewoon uit Nederland, de brommer kwam uit de Brouwerijstraat. Zet gewoon niets als je het niet weet of maak er een fabeltjeskrant van.