- advertentie -

Dronken automobilist rijdt terras op in Sas van Gent

Dronken automobilist rijdt terras op in Sas van Gent

SAS VAN GENT - Een dronken automobilist is zaterdag rond 19.00 uur een terras opgereden van café het Schippershuis aan de Westkade in Sas van Gent. Behalve wat materiële schade aan het terras en de auto is er niemand gewond geraakt.


De bestuurder is een 39-jarige man uit Sas van Gent. Hij is door de politie meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. Naast een proces-verbaal kreeg hij een rijverbod van vier uur opgelegd.
laatste keer aangepast:
zo 12-08-2012, 18:18


delen:
Javascript is required to view this map.

Reacties

Wat alcohol/drugs betreft ben ik het r o e r e n d met de andere reacties eens. Maar ik vind ook dat het terras daar niet kan en dus niet mag. Het zou duidelijk gemarkeerd (bijv. wit geschilderd) moeten zijn!

Luister mensen, ik ken die persoon oke. Hou die reacties nou maar voor je aub. Alvast bedankt.

Prachtig heh, een inwoner van Sas van Gent. Zo groot is die plaats dat je met de auto op café moet gaan. En dan ook nog eens tegen een terras rijdt. Vorige week nog een Vlaamse die niet langs een caravan kon rijden en ook al te diep in het glaasje had gekeken. Glaasje op! Laat je rijden of bel een taxi! Caféhouders, neem de sleutel in en bel een taxi, dan kunnen zulke dingen niet gebeuren. BOB............

Rijbewijs gewoon voor minimaal 10 jaar intrekken. In Nederland wordt veel te zacht opgetreden tegen automobilisten die niet-automobilisten in gevaar brengen, en zeker tegen dronken automobilisten. De ANWB heeft duidelijk teveel invloed in dit land.

Dit heeft totaal niets met de ANWB te maken.

Alcohol is een harddrug door RIVM gerankt als de Top 3 harddrugs in de wereld, schijnbaar worden harddrugs gebruikers goed beschermd in Nederland door de overheid. Overigens dronken mensen die andere personen doodrijden krijgen ook amper een strafje. Alcohol drinkers verzorgen de meeste problemen in Nederland maar krijgen de minste straf. Rijbewijs kwijt voor zeker 5 jaar minimaal. Bij het eerst volgende drank gebruik rijbewijs kwijt voor de rest van hun leven.

Mooi, je rijdt een terras aan gruizelementen (gelukkig niemand geraakt) en je krijgt een rijverbod voor wel 4 uur! Gewoon achter sluit en grendel met die persoon voor minimaal 1 jaar! Dronken achter het stuur, gewoon uit den boze!

Was 'tur gêên plek om dur neevust te raijen?

Goeienavond! Zegt u het maar, wat wilt u drinken?