- advertentie -

Wildplasser slaat agent met elleboog in gezicht

Wildplasser slaat agent met elleboog in gezicht

MIDDELBURG - Een 23-jarige Vlissinger heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.30 uur met zijn elleboog een agent in het gezicht geslagen. De agent raakte daarbij gewond.


Iets daarvoor kreeg de Vlissinger problemen met de politie die hem in de in de Schuiffelstraat wilde bekeuren voor wildplassen. Bij het zien van de agenten liep hij weg en verzette hij zich.

Aangehouden
De Vlissinger is aangehouden en overgebracht naar het politiecellencomplex in Torentijd. Onderweg naar Torentijd bleef hij de agenten beledigen.

laatste keer aangepast:
ma 13-08-2012, 11:28


regio:
Walcheren
delen:
Javascript is required to view this map.

Reacties

 Als de politie dit doet tijdens de vierdaagse is dit buiten de bebouwde kom, en is dit dus toegestaan. De regel is dat je niet binnen de bebouwde kom mag wildplassen omdat dit een hoop stankoverlast geeft. Stel je bijvoorbeeld eens voor dat jij in Vlissingen in de stad woont en dat er elke donderdag vrijdag en zaterdag in het portiek naast jou deur word gezeken.

De politie doet het zelf ook als de nood hoog is (zie beelden van o.a de Vierdaagse), zeker als het midden in de nacht is schaadt dit toch niemand. Zijn we niet allemaal mensen waarbij plots hoge nood kan optreden. Politie slaat af en toe een beetje door naar de verkeerde kant. Het is lang geleden dat de politie je beste maatje was.

De politie is met allerlei zaken bezig en als je als agent een horecadienst heeft dan hoort dit er inderdaad bij ja!

Ik had die wildplasser tegen z'n...geschopt!

Ja en dan de motoragent, die langs de weg stond "wild" te plassen, wordt die dan ook bekeurd of mogen zij alles?

Als een agent zoiets ziet op straat kan hij dit moeilijk negeren. En schijnbaar hadden ze een boefje te pakken, want als ik zou wildplassen zou ik de bekeuring accepteren en niet een agent te lijf gaan en gaan beledigen. Ook ik vind dat de prioriteiten bij de politie anders moeten worden en dat de mentaliteit van politie en justitie moet veranderen. Agenten hebben op straat geen gezag meer bij veel mensen en dit is er een mooi voorbeeld van. We moeten misschien geen amerikaanse toestanden willen, maar een taser op meneer zijn lijf had hier niet misstaan. Ik weet zeker dat hij dan de volgende keer even 2 x nadenkt en zich zal gedragen.

Je woont in de Schuiffelstraat. Doordat er dronken lui tegen de gevel van je woning staan te zeiken kan je vanwege de stankoverlast niet meer genieten van het zonnetje in je tuin. De politie heeft juist het goede recht om hier in het kader van overlast tegen op te treden. Dus politie laat van je horen: Treedt ook op tegen de kleine overlast zoals wildplassen, bedelen en de enerverende acordionmuziek! Chapeau!

Geen taakstraf alstublieft. Een flinke geldboete, een cursus, zitten en voorwaardelijk. want dat doet hij vast nog wel eens.

Als dit de prioriteiten zijn bij de politie.