- advertentie -

Stomdronken Veerenaar gaat weer in de fout

Stomdronken Veerenaar gaat weer in de fout

ZOUTELANDE - De politie heeft maandagochtend in Zoutelande rond 05:00 uur het rijbewijs ingenomen van een 21-jarige automobilist uit de gemeente Veere. Bij de blaastest op het politiebureau bleek de man vijf keer teveel te hebben gedronken.


Surveillerende agenten zagen een personenauto met hoge snelheid over de Westkapelseweg rijden. Toen de politie dichterbij kwam paste de bestuurder zijn snelheid enigszins aan, maar vervolgens ging de auto slingerend rijden en nam hij hier en daar een trottoirband mee.


Tweede keer
De jongeman was vorig jaar al een keer eerder betrapt op hetzelfde misdrijf. De officier van justitie beraadt zich nu wat er verder met de man en zijn rijbewijs moet gebeuren.

laatste keer aangepast:
ma 13-08-2012, 12:26


regio:
Walcheren
delen:

Reacties

Ach wat kan het Zeeuwen verrotten?

Dit slag mensen rijdt zonder gewetensproblemen verder met of zonder rijbewijs en met of zonder alcohol!

De stomdronken Veerenaar is een dubbele idioot. En stom én dronken....

Je zal maar onschuldig op de weg naar je werk rijden en je komt zo'n idioot tegen. Jij kan verder met je leven in een rolstoel of erger nog de laatste reis maken in een kist. Hij gaat heerlijk verder met zijn alcoholgebruik. Linda

Officier van Justitie gaat zich beraden? Nooit meer een rijbewijs en nooit meer een auto voor deze idioot. Zo, geregeld, wordt het weer een stukje veiliger en minder druk.

innemen en nooit meer teruggeven.

doe het maar door papiervernietiger en z n auto door de schredder.

Tsjaaaa, dat zal nog een hele kluif zijn voor de rechter. Regels zijn regels! Die moet je opvolgen. Bij overtreding eens een keer écht straffen ! En niet 24 uur oude mensen in een verzorgingshuis lastig vallen bijvoorbeeld. Over 5 jaar rijbewijs op eigen kosten opnieuw behalen en auto inleveren. Oók als die van je vader is, of van de bank.