- advertentie -

'SP houdt zich niet aan fatsoensregels'

'SP houdt zich niet aan fatsoensregels'

MIDDELBURG - De SP in Middelburg heeft een telefoontje van burgemeester Van Heijningen gekregen over het posterplakgedrag van de partij. De partij heeft bijvoorbeeld het aanplakbord op het Damplein in Middelburg zo goed als volgeplakt met eigen posters. Volgens de gemeente houdt de partij zich daarmee niet aan de fatsoenregels.


Statenlid en posterplakker Jeroen van Dijen zegt dat het traditie is bij de SP om aan het begin van de verkiezingscampagne lege borden vol te plakken als een soort ondergrondje. Volgens hem is het juist een manier om andere partijen aan te sporen ook te gaan plakken. En natuurlijk mag dat over de SP-posters heen zolang er maar eentje zichtbaar blijft. Van een plakoorlog of onrespectvol gedrag is volgens de SP geen sprake.


Brief
In juli hebben alle partijbesturen een brief ontvangen van de gemeente Middelburg over het gebruik van de verkiezingsborden die afgelopen maandag zijn geplaatst. In de brief staat onder meer: "Het is de bedoeling dat per politieke partij maximaal één vlak wordt beplakt. Overigens gaan wij ervan uit dat de politieke partijen een gepast gebruik maken van de aanplakmogelijkheid en ook respect opbrengen voor belangen (ruimte) van de medegebruikers van de borden."


Campagne
Op 12 september vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Inmiddels hebben de meeste politieke partijen hun verkiezingscampagne gestart. Ondanks de opkomst van social media hoort het plakken van posters daar nog steeds bij. Aan de verkiezingen doen in Zeeland 20 partijen mee.

laatste keer aangepast:
do 16-08-2012, 17:21


regio:
Walcheren
delen:
luister fragment: 

SP houdt zich niet aan fatsoensregels

SP'ers plakken Middelburgs bord vol

Reacties

Haha, Erik van Heijningen en fatsoen? Blij dat deze baantjesjager weer snel ophoepelt uit onze mooie stad! Laat em maar weer lekker asbest gaan storten ergens en andere regels aan zijn laars lappen!

Twee jaar Rutte, meer dan een half miljoen werkloze mensen, zijn dit dan allemaal lapzwanzen? Maar wij hebben gelukkig nog mensen zoals Koen die werkt hard en vult zijn zakken niet, gelukkig.

We moeten er alvast aan wennen, als Roemer straks aan de macht is hangt heel Nederland vol met posters van Roemer en lopen er hele dagen communistische parades door de straten te marcheren.

Ook weer zo'n onzin over parades door de straten en posters van Roemer in de straat. Nou, ik zie zijn hoofd 100x liever dan dat achterbakse liberale hoofd van Rutte. Niet voor niks demissionair...............

Goede actie. Er kan niet genoeg aandacht zijn voor de SP. Zijn al die andere mensen stekeblind? De laatste twee jaar zijn we er nog nooit zo op achteruit gegaan en als het zo blijft zal het alleen maar erger worden. De rijken rijker en de gewone mensen armer. Amerikaanse toestanden daar gaat het naar toe met de huidige regering.

Tsja. SP de partij van de werkeloze en lapzwanzen. Tijd genoeg om alle borden vol te plakken. Wij werken wel en betalen belasting om die hand ophouders te kunnen betalen. Stem met verstand. Nooit SP!

Het is nogal moeilijk om een goede keus te maken! Er werd nogal negatief uitgelaten over de SP! Maar ik weet zelf wel dat Emile Roemer voor de mensen met beperkingen is!

Jeetje wat een ophef over iets wat gewoon origineel en grappig is. Snap het wel die ophef, nu we als SP hoog in de peilingen staan worden zelfs de kleinste onbenulligheden aangegrepen om de SP negatief in het nieuws te brengen. Van burgemeester van Heijningen (een VVD-er!) vind ik dit een zeer kinderachtige actie! Wil je het liberaler of socialer? Stem met je hart, stem op 12 september SP!

Inderdaad, stem met je hart, heel mooi verwoord en mijn ramen mogen ze ook vol plakken:)

Donder een eind op met die SP. Zo blijkt maar. Zelfs aan die afspraken kunnen ze zich niet houden.

Zullen we het dan eens hebben over de verkiezingbeloften van VVD,CDA en PVV die ze nooit of te nimmer hebben waargemaakt ons land gaat onder Rutten gewoon naar de kl...ten en dat heb je nog niet gezien, dan heb je vast een boven modaal inkomen en heb je nog ruimte, maar de sukkelaars die met 800€ moeten uitkomen die piepen wel anders, die zijn blij dat ze het einde van de maand halen, ga nu toch is het geld halen waar het geld zit. Vvoor mij SP always and forever.

Wat anders. Kunnen jullie niet de Nederlandse hits van sterren.nl in jullie programmering opnemen? En dan ook de bekende zangers uit Zeeland, bijvoorbeeld koren hier in laten voorkomen. Een soort Idols voor Zeeland. Ik denk dat hier wel vraag naar is en je kunt het later naar iets groters uitbreiden.

Jaja, zodat de werkende mens de lapzwanzen kan onderhouden!

Kortzichtig gebrabbel. Ook een aanhanger van die Nieuwenhuis zeker? Wat betekent die man eigenlijk voor Middelburg? Heeft hij ooit al iets goeds gedaan voor de gemeente? Nee dus! Gratis iPadje opgeduikeld, over de 'linkse maffia' kletsen tijdens de vergaderingen, maar iets nuttigs? Nee!

ACTIE ACTIE ACTIE, is toch prima zo?

Wat mij betreft mogen ze alles volplakken hoor. Laat Roemer maar minister president worden!!!