- advertentie -

Man schopt en slaat agenten bij aanhouding

Man schopt en slaat agenten bij aanhouding

TERNEUZEN - Een 60-jarige man uit de gemeente Terneuzen is woensdag aangehouden in Hulst, omdat hij agenten probeerde te slaan en te schoppen. De man werd op de Zoetevaart in Hulst aan de kant gezet, omdat hij zonder gordel reed.

Toen de agenten zijn kenteken natrokken, bleek dat de 60-jarige man als fiscaal wanbetaler staat geregistreerd en dat op zijn auto beslag moet worden gelegd. De man wilde zijn auto niet afgeven en probeerde weg te rijden toen hij de takelwagen zag.


Slaan

Eén van de agenten wilde hem tegenhouden, waarna de man een slaande beweging naar deze agent maakte en de andere agenten probeerde te schoppen. De man werd daarop aangehouden en kreeg ook nog een boete voor het rijden zonder gordel.

laatste keer aangepast:
do 16-08-2012, 10:37


delen:
Javascript is required to view this map.

Reacties

Ik denk het ook dat dit feest meer aan de horizon wordt geplaatst. In deze tijd moet je overleven! En daar hoort het pikkerij van de belasting ook bij. Zij zijn de grootste criminelen in ons land!

Zal steeds vaker gebeuren. Is dit de toekomst? Ik vrees er voor.

Daar heb je gelijk in Jan. Kan het niet ontkennen, wordt steeds erger in Nederland! Maar Wilders heeft en had gelijk! Chapeau voor Geert.