- advertentie -

Blind debuteert als assistent-bondscoach met verlies

Blind debuteert als assistent-bondscoach met verlies

BRUSSEL (BEL) - De uit Oost-Souburg afkomstige Danny Blind heeft zijn eerste wedstrijd als assistent-bondscoach van het Nederlands elftal niet weten te winnen. Het openingsduel van de nieuwe bondscoach Louis van Gaal met zijn assistenten Patrick Kluivert en Blind werd in Brussel met 4-2 verloren van België.

Bij rust stond Oranje met 1-0 achter. In de tweede helft maakte Narsingh en Huntelaar er binnen een kwartier 1-2 van. In het laatste kwartier walste de thuisploeg over Nederland heen en trok het de wedstrijd met 4-2 naar zich toe.


De eerste belangrijke wedstrijd voor het Nederlands elftal is het WK-kwalificatieduel tegen Turkije op 7 september.

laatste keer aangepast:
zo 19-08-2012, 14:43


regio:
Walcheren
delen:

Reacties

Jammer, ze denken dat ze het gemaakt hebben als trainer of assistent maar dat komt anders bedrogen uit. Men verdiend het geld veel te gemakkelijk, en dan denkt men, het loopt vanzelf wel goed. Miljoenen worden er aan die gasten betaald!! Maar dan, bij elke wedstrijd laten de Ollanders gaten vallen om met paard en wagen door heen te rijden in de verdediging, Mr van Gaal moet zich daar goed op gaan concentreren, anders wordt het weer 4 keer niks.Waar zijn die stoere mannen in zo,n verdediging gebleven? Laten de Heren op de Bank daar eens aan gaan werken.