- advertentie -

15.000 euro voor dorpshuis Ouwerkerk

15.000 euro voor dorpshuis Ouwerkerk

OUWERKERK - De dorpsraad van Ouwerkerk heeft 15.000 euro subsidie gekregen van het Oranje Fonds voor het dorpshuis ’t Trapgeveltje. De subsidie wordt gebruikt om de grote zaal te schilderen, het toneel wordt aangepakt en de huiskamer van het dorpshuis krijgt een make-over.

Het werk wordt uitgevoerd door vrijwilligers van de diverse verenigingen die gebruik maken van het dorpshuis.

Samenleving
Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven met geld, kennis en contacten. Afgelopen jaar besteedde het 32 miljoen euro aan organisaties die een betrokken samenleving bevorderen in Nederland.

laatste keer aangepast:
vr 17-08-2012, 07:52


delen:
luister fragment: 

15.000 euro voor dorpshuis Ouwerkerk

Reacties

Gefeliciteerd Ouwerkerk, geweldig dat dit pand pico bello opgeknapt wordt.,Het dorpshuis hoort bij Ouwerkerk, het is het hart van dit dorp. Feesten, begrafenissen, clubs e.a. activiteiten kunnen daar terecht. Fantastisch! Geniet ervan! Irma Timmermans - van Iwaarden.

Wat een prachtig gebouwtje ! Om verliefd op te worden ! Ben er helaas nog nooit geweest . Maar zal zeker eens een bezoekje brengen , tenminste als dat mag natuurlijk . Het verdient het om opgeknapt te worden hoor . Veel succes vrijwilligers , leuk dat jullie dat willen doen.