- advertentie -

Diefstal van dierbare foto's uit woning

Diefstal van dierbare foto's uit woning

AAGTEKERKE - Bij een inbraak in een woning in Aagtekerke zijn donderdagmiddag diverse spullen ontvreemd, waaronder een fotocamera en een laptop. De woning aan de Prelaatweg werd tussen 13.30 uur en 15.00 uur geheel doorzocht.

De bewoners zijn erg gedupeerd door de inbraak. Vooral de fotocamera heeft voor hen grote emotionele waarde. Op het geheugenkaartje staan namelijk foto's van het onlangs overleden kleinzoontje van het echtpaar.

Beroep

De eigenaren doen een dringend beroep op de dief of dieven om ervoor te zorgen dat de geheugenkaart weer in hun bezit komt.

laatste keer aangepast:
vr 17-08-2012, 13:33


regio:
Walcheren
delen:

Reacties

Ja, een rotstreek is en blijft het! Bij ons zijn ze ook langsgeweest: alle bevallingsfoto's kwijt! Een backup maken kan, dat hadden wij ook: maar als ze vervolgens alles meenemen heb je er weinig aan.

Dit soort mensen moeten ze in een opvoedingskamp plaatsen onder leiding van ex-mariniers of ex-commando's en opnieuw opvoeden over het mijn en dijn. Dit soort inrichtingen zijn er in Nederland, dus maak er gebruik van.

Hoop dat de dief dit leest of hoort en de spullen allemaal terug bezorgd. Wat een hoop ellende, les voor een ander, laat dierbare foto's niet in je camera achter en maak altijd een backup van je bestanden. Zet ze ook op een dvd of hoe dan ook, dan mag er veel gebeuren wil je ze niet kwijtraken. Heel veel succes met de opsporingsactie en hoop dat de dief begrip heeft voor het verdriet van deze grootouders. Kom op joh, doe er wat mee en blijf van persoonlijke dingen van mensen af.

Kom op inbreker. Toon dat je een hart hebt en doe dat geheugenkaartje in een envelop en gooi hem in de brievenbus.