- advertentie -

Werkzaamheden bezorgen Serooskerke overlast

Werkzaamheden bezorgen Serooskerke overlast

OOST-SOUBURG - De Wilgenhoekweg en de Oostkapelseweg in Serooskerke worden opnieuw ingericht. De werkzaamheden vinden plaats van 20 augustus 2012 tot april 2013. De nieuwe rondweg om Serooskerke is klaar en zorgt ervoor dat er veel minder verkeer over de oude doorgaande route rijdt. De oude doorgaande route wordt nu een 30km-zone.


Samen met de dorpsraad en aanwonenden is een plan gemaakt. De wegindeling wordt anders. De rijbanen krijgen paars/rode klinkers en er komen okergele verkeersdrempels. Er komt een trottoir met een klein formaat antracietkleurige betontegels.

Kosten
In opdracht van de gemeente Veere voert aannemingsbedrijf ’t Gilde uit Terneuzen het werk uit. De kosten van dit project zijn begroot op € 1.500.000.
laatste keer aangepast:
vr 17-08-2012, 18:24


regio:
Walcheren
delen:

Reacties

"Nieuwe toekomst voor Serooskerke" is toepasselijker. De overlast betreft wellicht de schrijver van deze kop, die nu de rondweg wel móet gaan gebruiken? Overlast had Serooskerke door de aanleg van de nieuwe N57.

Kop zou ook kunnen zijn "Serooskerke wordt opgeknapt". Maar we leven al langer in een wereld waarin vooral negativiteit hoogtij viert en helaas ook beter scoort.

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden