- advertentie -

Burgemeester Gelok op bord te kijk gezet

Burgemeester Gelok op bord te kijk gezet

HEINKENSZAND - Onbekenden hebben een foto van burgemeester Jaap Gelok van de gemeente Borsele op het bord 'Zak van Zuid-Beveland' langs de A58 geplakt. De foto van de burgemeester is precies boven het woord 'Zak' geplaatst.

Het bord staat langs de A58 richting Bergen op Zoom ter hoogte van Heinkenszand. Burgemeester Gelok laat in een reactie weten dat hij het niet serieus neemt. "Gewoon een grap, hier kan ik niet serieus op ingaan. Het is ook nog erg vroeg voor carnaval", aldus de burgemeester.

laatste keer aangepast:
za 18-08-2012, 17:45


regio:
Bevelanden
delen:
Foto_Gelok
Javascript is required to view this map.

Reacties

Mooie actie, welke geheel op de waarheid is gebaseerd.

Ik vind het wel leuk.

haha, of gewoon Jaap Schaap !

Laat ze wat nieuws bedenken tijdens de verkiezingen een paar jaar geleden was er een foto van J.P. Balkenende de toenmalige minister president op het bord geplakt .
JP was jaren lang minister president tijdens zijn kabinet is de balkenende norm ingesteld ( 188000 ) .

De CDA er vol van normen en waarden JP.
Oud-premier Balkenende krijgt voor zijn nieuwe baan per 1 april 2011, partner bij internationaal accountantkantoor is Ernst & Young, naar schatting een salaris tussen de zeven en acht ton, staat vanmorgen in nrc.next.

Kan wel een reden bedenken voor deze actie. Zou het iets te maken hebben met de schaapskooi in Heinkenszand? Tegenwoordig is dit een melkstal. Het is een afbreuk om die mooie grote schaapskudde met echte herder en honden niet meer tegen te komen op de bloemdijken in de Zak van Zuidbeveland.

Fijn dat Omroep Zeeland ons op de hoogte brengt van dit soort belangrijke nieuwsfeiten.

hij weet echt wel wat ze daar mee bedoelen, anders is hij nog dommer dan hij dacht. heeft een boeiende periode achter zich gelaten in de zak.

laat ie met z'n schaapskudde bezig zijn.
veel gemeente geld en geen resultaat

hahaha goeie grap .
al is de echte zak een stuk mooier dan deze vent.

Dat vind ik nou een toffe reactie van de burgemeester. Gewoon niet moeilijk doen.En trouwens alleen op de grote uitgelichte foto valt het op dat de foto precies boven het woord Zak staat. Als mensen langs het bord rijden lezen ze toch de complete tekst, dus heeft deze aktie zeer weinig zin. Gewoon geen aandacht aan besteden waait het vanzelf over. Als je wat op te merken hebt over iemand doe dat dan open en eerlijk en niet achterbaks zoals nu.

Ik citeer de vorige schrijver, Marjoke

Als je wat op te merken hebt over iemand doe dat dan open en eerlijk en niet achterbaks zoals nu.

Misschien hebben ze deze actie wel gedaan vanwege het feit dat deze burgervader er om bekend staat dat hij niet eerlijk is en bovendien zeer achterbaks is?.

goed gezien !