- advertentie -

'Gevaarlijke' buit bij inbraak in Nisse

'Gevaarlijke' buit bij inbraak in Nisse

NISSE - Dieven zijn er vrijdag in Nisse met een niet alledaagse buit vandoor gegaan. Uit een woning aan de Paul Krugerstraat werden vier geweren gestolen. De politie is nog op zoek naar de dader(s).

In het belang van het onderzoek kan de politie verder geen mededelingen doen over de details van het misdrijf. Om wat voor geweren het gaat, is dus niet bekend. Als de zogenoemde daderwetenschap al in het nieuws is geweest, kan de dader daar niet meer op gepakt worden.

laatste keer aangepast:
za 18-08-2012, 17:44


delen:

Reacties

Waarom zo rechtlijnig, de politie maakt op een jaar meer slachtoffers met dit spul. En als er weer wat voorvalt scherp dan maar weer de regels aan voor de wapensporters. Kijk een paar jaar terug, Koninginnedag, het kan ook met een auto. Dus laat iedereen dan ook zijn rijbewijs inleveren.

Wie kan er in godsnaam een vergunning hebben om al dit wapentuig thuis te hebben? En blijkbaar lagen ze in een gemakkelijk te kraken wapenkluis (als ze al in een kluis lagen...???). Maar eens heel goed onderzoek doen naar dieven én eigenaar. Overigens: Inside information, deze diefstal?

@ Dirk L: Het gaat neem ik aan om een voorbeeld, niet dat deze nu gestolen zijn...

Marcel, dat zou kunnen. Mijn inziens kunnen ze beter meer en duidelijke info geven i.p.v. zo lekker vaag te doen.

Ze kunnen beter de eigenaar van de geweren oppakken, hoe haalt die het in zijn hoofd om moordwapens in huis te hebben!

Heeft de eigenaar dan iemand vermoord met deze wapens? Ik denk dat de eigenaar deze wapens bezit om de schietsport te beoefenen.

Omdat de eigenaar hiermee een sport beoefent en niet gebruikt als moordwapens.

Dit zijn duidelijk wapens van een schutter en dus gevaarlijk indien er munitie bij is. Normaal ligt de munitie volgens voorschrift in een kluis en ik hoop het magazijn van de AR15 ook. Trouwens voor een leek is het niet mogelijk om met het zwartkruit geweer een schot te lossen.

Als de zogenoemde daderwetenschap al in het nieuws is geweest, kan de dader daar niet meer op gepakt worden. Wat is dit voor lariekoek? Wordt tijd dat men de wetten eens rigoureus aan gaat pakken.