- advertentie -

Ronkende motoren op de Markt in Middelburg

Ronkende motoren op de Markt in Middelburg

MIDDELBURG - Op de Markt in Middelburg was zaterdagmiddag een niet alledaags tafereel te zien. Ronkende motoren vulden het plein. Tientallen motorrijders onder leiding van Wilfred Vreeke hadden het plein uitgekozen voor de jaarlijkse motorrit voor de Molukken.

Het inschrijfgeld van de deelnemende motorrijders gaat naar goede doelen op de Molukken die worden beheerd door Stichting Domiliana. Het doel van die stichting is om bij te dragen aan de sociaal-maatschappelijke, economische én educatieve ontwikkeling op de Molukken.


Overstromingen
Begin augustus waren er op het Molukse eiland Ambon overstromingen die meer dan elf mensen het leven kostten. Onlangs trokken inzamelingsacties door Zeeuwse Molukkers landelijk de aandacht. PvdA-kamerlid Frans Timmermans wil dat het kabinet noodhulp geeft aan de Molukken.

laatste keer aangepast:
zo 19-08-2012, 09:07


regio:
Walcheren
delen:
Onderzoek commando's bij Demons in Goes

Reacties

Leuk de satudarah in Middelburg. Wordt je vrolijk van.

Goed initiatief, alleen een beetje overdreven dat er een groep motorrijders die vanuit Wemeldinge kwam, moest begeleid worden door ongeveer 4 politiemotoren en een politiebusje. De politie is m.i. harder nodig op andere plekken bv voor de criminaliteit..Tegenwoordig hebben we toch verkeersregelaars?

Je hebt helemaal gelijk, je ziet nergens politie, maar hier wel.