- advertentie -

Politie gaat automobilisten bekeuren op Stationsbrug Middelburg

Politie gaat automobilisten bekeuren op Stationsbrug Middelburg

MIDDELBURG - De politie gaat vanaf woensdag 22 augustus alle automobilisten, die over de Middelburgse Stationsbrug rijden, bekeuren. De boete bedraagt 120 euro. Alleen bromfietsers, fietsers, voetgangers en lijnbussen mogen nog gebruikmaken van de brug.


De politie heeft in eerste instantie waarschuwend opgetreden en er zijn nog enkele aanpassingen gedaan om de verkeerssituatie te verduidelijken. Vanaf het begin van het verbod op 8 augustus hebben verkeersregelaars bij de brug gestaan om er voor te zorgen dat automobilisten niet illegaal over de brug reden.

Extra aandacht
De politie zal tijdens het normale toezicht extra aandacht schenken aan het gedrag van automobilisten in het stationsgebied.

laatste keer aangepast:
ma 20-08-2012, 19:51


regio:
Walcheren
delen:
Javascript is required to view this map.

Reacties

Weet iemand ook of ze via de bewakingscamera een bekeuring kunnen en zullen geven?

Ja volgens mij wel...

Heeft de hermandad alweer een belangrijke taak te vervullen. Bij taxichauffeurs kunnen ze dan meteen hun vergunning innemen en voor onbepaalde duur verbannen naar eiland Tiengemeten.

Keurig gedaan. Wat rest is de andere brug vernietigen en een tunnel graven.

Pak nu eerst eens de echte verkeersveiligheid aan in plaats van makkelijk bij een brug te gaan staan, omdat de fietsers het altijd hebben gezien als een fietsbrug waarop auto's en voetgangers moeten wijken voor de fietser. Moet Middelburg totaal onbereikbaar worden voor auto's en motoren? Een stad waar de fietser en de watersport de macht krijgen hoe en wanneer een bewoner bij zijn huis kan komen.

Nou, nou automobilisten, denk eraan woensdag niet over de brug, want je weet dat ze dan staan te controleren. En fietsers, jullie zijn vogelvrij, hahahahahaha.

Brug open voor auto's! Omdat de fietsers zeer gevaalijke capriolen uithaalden, rood licht negeren, voorrang nemen terwijl ze het niet hebben, enz. De middelbare scholen beginnen weer en, ik mag niet discrimineren, maar vooral de calvijn jeugd maakt er 's morgens tussen half 8 en 9 een potje van. Als je er wat van zegt krijg je grote mond En ja, er is een dodelijk ongeluk gebeurd, maar die persoon reed ook door rood en de vrachtwagen kon er niets aan doen! Nu is het wachten op weer ongelukken met fietsers. Ik stopte vandaag netjes voor het rode licht op de brug, rijd er een andere fietser tegen me aan want die was niet van plan te stoppen voor rood. Werd uitgescholden omdat ik, idioot, stopte voor een rood licht. Of ik gek was, want er mogen toch geen auto's meer op. Ben gevallen en heb nu dikke knie en schaafwond op arm. Gelukkig hielp iemand me overeind want de persoon die me aanreed ging na het schelden gewoon weg. Als de politie eens meer op de fietsers had gecontroleerd en zich had laten zien op de brug hadden we er misschien nog gewoon met de auto mogen rijden! Als iedereen (en zeker de fietsers) zich houden aan de regels hadden fietsers en auto's samen de brug over kunnen gaan. Ik ben voor open voor automobilisten ! (terwijl ik 9 van de 10 keer daar op de fiets rij) En u?

hebben ze niets anders te doen.

Gaat de politie ook op het gedrag van de fietsers letten? Ik moet vaak een noodtoestand maken als ik van de Loskade naar Blauwedijk (of visa versa) wil oversteken. Fietser denken dat ze vanaf de brug gewoon door kunnen rijden want " iedereen moet die kant op" . Fout.  Weer bijna malloot tegen mijn auto. Wie betaalt de schade? Want fietsers zijn (bijna) nooit schuldig volgens de wet.