- advertentie -

Dierbare foto's van kleinkind nog niet terug

Dierbare foto's van kleinkind nog niet terug

AAGTEKERKE - De familie De Korte uit Aagtekerke is naarstig op zoek naar hun fotocamera en laptop. Beiden werden afgelopen donderdag bij een inbraak gestolen. Vooral de fotocamera heeft voor de familie grote emotionele waarde. Op het geheugenkaartje staan namelijk foto's van het onlangs overleden kleinzoontje van het echtpaar.


De familie de Korte doet een dringend beroep op de dief of dieven om ervoor te zorgen dat de geheugenkaart weer in hun bezit komt. De rest van de spullen mogen de dieven houden wat hen betreft.
laatste keer aangepast:
di 21-08-2012, 08:36


regio:
Walcheren
delen:
Dierbare foto's nog niet terug

Reacties

Jullie melden dat een camera is gevonden bij een vuilnisbak. Geen idee of het er iets mee te maken heeft? http://www.pzc.nl/regio/walcheren/11568097/Politie-zoekt-eigenaresse-van...

Wat hier gebeurt is, kan natuurlijk niet, maar ik vind dat een hele boel mensen in hun reactie veel te ver gaan. Iedereen doet alsof de dieven WISTEN dat die foto's op dat kaartje stonden! Hoe kunnen zij dat nou weten? Stelen is natuurlijk nooit goed, maar iedereen maakt hier een veel groter probleem van, dan bij iedere andere diefstal. Als iedereen dit deelt via fb/twitter weet ik haast zeker dat de dader(s) wel het fatsoen hebben om dat kaartje gewoon terug te sturen. Sommige mensen gaan echt te ver!

Er zijn dus wel dieven/bendes op pad die rouwadvertenties napluizen en dus WEL WETEN wie er niet thuis zijn..... Is dit toeval? Ik weet het niet, het is wel gebeurd! Heel erg!

Kom op! Zend dat stickie terug aub! En houd de rest, als je niet zonder kan, maar kom op met dat stickie!

Enige tijd geleden is ook een kaartje in 013 gevonden met foto's van een overleden kindje... http://www.112regio.nl/2012/07/12/foto%C2%B4s-overleden-kindje-gevonden/...

Kom op mensen, zet het met zijn allen op Facebook en Twitter! Ergens moet er dan iemand door de mand vallen! Harteloze rotstreek is het. Blijf met je fikken van andermans spullen af!

Wat vreselijk! Dit is zo erg voor die mensen. Niet te bevatten. Waarom die mensen zo veel verdriet aandoen? Ze hebben toch niets gedaan? Zulke mensen die dit doen hebben dus geen hart. het enige wat die vrouw is die fotos! neem dan een hele duren auto mee plaats van die fotos. Het liefst helemaal niets! En blijf met je poten vn iemand anders spullen af. Die daders mogen gewoon zo hard gestraft worden. Het maakt me zo kwaad dit. Hoop dat die foto's teruggevonden zullen worden!

De oproep zal in diverse talen uitgezonden moeten worden. Het zijn echt niet alleen Nederlanders die op dievenpad zijn. Ik wens mevrouw en familie veel sterkte toe en hoop oprecht dat ze de geheugenkaart terug krijgt.

Als je dan bedenkt dat die daders alles gejat hebben op het moment dat zij hun lieve kleinzoontje moesten begraven. Grof gewoon!

Wat vreselijk dat dit gebeurt is! Ik hoop dat de dader(s) nog enig fatsoen hebben en het geheugenkaartje teruggeven! De rest is niet van belang. Nu wordt deze mensen dubbel verdriet gedaan! Zeg het voort!

Kom op zeg, stop dat geheugenkaartje in een envelop en gooi het in de brievenbus! Dat is wel het minste wat je/jullie kunnen doen.

Hopelijk krijgt de dader nog enig menselijk fatsoen en geeft hij tenminste de chip met foto's ergens af. We wensen de familie veel sterkte toe!

is SBS al ingeschakeld? Ik vind het zo erg voor die vrouw. Er moeten nog veel meer oproepen komen voor haar. Kan het niet op facebook gezet worden zodat het met zoveel mogelijk mensen gedeeld kan worden?

Velen hebben het al gedeeld op Facebook, maar dit kun je ook zelf doen he! Linksonder de video staat delen en daaronder het F logo van Facebook. Daarop klikken, rest wijst voor zich. Succes, hopen dat het helpt.