- advertentie -

Verdachte aangehouden dankzij tips op twitter

Verdachte aangehouden dankzij tips op twitter

VLISSINGEN - De politie heeft maandagavond mede dankzij Twitter een verdachte aangehouden van schennispleging. De politie heeft via Twitter het signalement van de dader verspreid, waarna de vermoedelijke schennispleger kon worden opgespoord en aangehouden.

Een politieagente die haar dienst had beëindigd en onderweg was naar huis, zag

maandagmiddag om 16.55 uur dat een man zijn geslachtsdeel openlijk toonde op de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen. Toen ze hem daarop aansprak en hem wilde aanhouden, sloeg de man haar in haar gezicht en vluchtte op zijn fiets.


Tips

De politie verspreidde na het voorval een signalement van de dader via Twitter. Dankzij de tips die daarna binnen kwamen, werd enkele uren later, om 20.30 uur, de vermoedelijke schennispleger gesignaleerd.


Verhoord

Het gaat om een 41-jarige man uit Vlissingen. Hij wordt verdacht van schennispleging en mishandeling. De man is overgebracht naar Torentijd, waar hij zal worden verhoord.

laatste keer aangepast:
di 21-08-2012, 08:42


regio:
Walcheren
delen:
luister fragment: 

Alwin Don van de politie Zeeland

Reacties

En mijn oude fiets met fietstassen is gestolen. Wat een vieze man. Is maar goed dat hij gepakt is.

Gelukkig. Hopelijk is het degene die al een tijdje iedereen in Souburg/Middelburg en omstreken lastig valt. Dan is die ellende opgelost.

Deze man zag ik vanavond tijdens het hardlopen zitten op het bankje naast de tennisvelden (vijver). Er stond een oude fiets naast hem met inderdaad oude fietstassen erop. Mooi dat ze hem hebben gepakt!