- advertentie -

Politie voorkomt zelfdoding Sint Philipsland

Politie voorkomt zelfdoding Sint Philipsland

SINT PHILIPSLAND - De politie heeft woensdagmiddag in Sint Philipsland voorkomen dat een man zichzelf van het leven beroofde. Het incident deed zich rond half vier voor in een woning in Sint Philipsland.


De politie was gewaarschuwd door familie van de man dat hij zichzelf iets aan wilde doen. Om de man daarvan te weerhouden rukte de politie met meerdere wagens uit en ook een ambulance ging naar Sint Philipsland. Zij wisten ter plaatse de man op andere gedachten te brengen. De man is onderzocht en krijgt professionele hulp.

laatste keer aangepast:
wo 22-08-2012, 19:16


regio:
Tholen
delen:

Reacties

Is het misschien een optie om deze meneer in een begeleid wonen traject te plaatsen, zodat hij op tijd zijn medicijnen krijgt? Of moeten er eerst ergere dingen gebeuren? Het is telkens wel wat met hem en een gevaar voor de buurt. Dan gooit hij zijn hele hebben en houwen naar buiten, dan springt hij op de motorkap van mijn ouders toen ze langs hem reden en ga zo maar door. Te gek voor woorden, deze meneer heeft HULP NODIG, voor het te laat is.

Die man kost de gemeenschap zo veel geld en opnemen willen ze niet. Waarom laten ze die man zijn gang niet gaan? De overheid laat zulke mensen in de steek maar om nou iedere maand en de politie en de ambulance langs te moeten sturen dat gaat echt te veel kosten.

Beste Andre, weet je wel wat je zegt? Je hebt het zeker nog nooit meegemaakt in je familie, zelfdoding. Ik denk het niet, anders schrijf je zoiets niet. Gelukkig wordt die man geholpen. Ik wens hem veel sterkte.

Ik denk dat bedoeld wordt dat het geld wat nu op gaat aan politie en ambulancepersoneel, beter besteed kan worden aan een bijvoorbeeld begeleid wonen traject zoals ik al eerder schreef. Dan is het gevaar voor de buurt geweken en het gevaar dat hij zich zelf iets aan doet.

Ik hoop dat er ook daadwerkelijk GOED naar de reden wordt gekeken waarom deze meneer zichzelf iets aan wilde doen en dat er ook werkelijk iets gedaan gaat worden. Gezien de mentatliteit van tegenwoordig zullen er nog veel meer van dit soort gevallen boven water komen.