- advertentie -

Asbest aan buitenkant stadhuis in Terneuzen

Asbest aan buitenkant stadhuis in Terneuzen

TERNEUZEN - Aan de buitenkant van het stadhuis in Terneuzen zit asbest. Het gaat volgens de gemeente om een kleine hoeveelheid. De asbest werd gevonden bij onderhoud aan raamdorpels. Die zijn inmiddels opgeruimd en andere delen waar asbest zit zijn afgedekt.

Bekeken wordt nog waar verder asbest zit en hoe dat het beste weggehaald van worden.

Bezoekers en personeel van het Terneuzense gemeentehuis lopen geen gevaar, volgens Terneuzen.

laatste keer aangepast:
vr 24-08-2012, 08:47


delen:

Reacties

Jullie schrijven allemaal over paniekzaaien. Het gaat daar niet eens om, het gaat erover dat die mensen die over tig jaren asbestkanker krijgen, terwijl ze er nooit mee gewerkt hebben, wel kunnen zeggen, ja ik werkte bijv. bij de gemeente, en daar zat wel asbest in het pand, mogelijke kleine kans, dat het daar van komt. Als alles verzwegen wordt, weten mensen nooit waar het evt vandaan zou kunnen komen.

Dat asbest überhaupt nog gebruikt werd in de tijd dat het stadhuis gebouwd werd! Men wist toen toch ook al van de gevaren ervan!

Alweer zo'n telegraaf/sbs paniekzaaiersbericht! Zou iemand mij kunnen vertellen wat voor voordeel je als lezer zou kunnen hebben bij het weten van deze informatie? Echt weer zo'n bericht van: Ja, en? Als het in een papieren krant stond zou het nog kunnen zijn dat er nog een plekje gevuld moest moest worden op de pagina maar op deze site?

Er hangt in mijn huis een mooie spreuk, die zou in elke stad of dorp moeten hangen: "Gisteren werd er paniek gezaaid. Vandaag staat het al een meter hoog."

Waar in Zeeland zit geen asbest? Dat werd vroeger overal voor gebruikt. Gewoon afblijven, zolang je het rustig laat liggen en er niet in boort of spijkert, gebeurt er niets.