- advertentie -

1,45 miljoen euro gevonden na invallen

1,45 miljoen euro gevonden na invallen

OOST-SOUBURG - De totale buit aan contant geld die dinsdag bij de verdachte leden van een Tilburgse familie werd gevonden, is opgelopen tot 1,45 miljoen euro. Dat maakt het Openbaar Ministerie in Breda vrijdag bekendgemaakt. De familieleden (22 tot 77 jaar) worden verdacht van hennepteelt en handel. Zes van in totaal 13 verdachten zitten voorlopig nog vast.


Bij de invallen in onder meer vakantiehuizen in Nieuwvliet en Oostkapelle werd behalve veel cash ook 300 liter vloeibare amfetamine en 100 kilo henneptoppen gevonden. Er werd beslag gelegd op 3 vakantiehuisjes, 28 bankrekeningen, 10 voertuigen en sieraden en dure horloges.
laatste keer aangepast:
vr 24-08-2012, 16:46


delen:

Reacties

Goed dat ze het afpakken. Goed dat het naar de staatskas gaat. Aan de andere kant wel vreemd; criminele zaken als in beslaggenomen heroïne en cocaïne (straatwaarde vele miljoenen) worden vernietigd. Zouden ze dit crimineel verkregen geld dan ook niet moeten vernietigen?

En waar gaat dat geld naar toe? Voorstel: verdeel het over de zorginstellingen in Zeeland. Hebben de mensen ook een fijne dag/week.