- advertentie -

Bedrijfseigenaar Kruiningen achtervolgt inbrekers

Bedrijfseigenaar Kruiningen achtervolgt inbrekers

KRUININGEN - De eigenaar van een bedrijfspand in Kruiningen heeft zondagmorgen twintig minuten lang inbrekers achtervolgd nadat hij ze op heterdaad betrapte. De inbrekers hebben bij hun vlucht meerdere malen de auto van de eigenaar geramd.


Rond 09.40 uur betrapte de eigenaar van het bedrijfspand aan de Weihoek in Kruiningen twee mannen in zijn pand die bezig waren een deur open te breken. Toen hij de mannen aansprak bedreigden zij hem en verlieten het pand.

Blokkeren
Buiten stapte het tweetal in een voertuig en wilde wegrijden. De bedrijfseigenaar probeerde dit te voorkomen door met zijn eigen auto de doorgang te blokkeren. De mannen reden meerdere malen tegen de auto van de bedrijfseigenaar aan en wisten weg te komen.

Politie
De inbrekers vluchtten weg naar de Rijksweg A58, richting Bergen op Zoom. De bedrijfseigenaar, die inmiddels aan het bellen was met de politie, bleef de auto volgen.

Aangehouden
Bij de afrit Rilland is het voertuig van de inbrekers rond 10.00 uur door de politie aan de kant gezet. De de twee inzittenden, een 40-jarige man en een 45-jarige man, beiden uit Vlijmen, zijn aangehouden op verdenking van inbraak.
laatste keer aangepast:
ma 27-08-2012, 08:57


regio:
Bevelanden
delen:

Reacties

Nu maar hopen dat de eigenaar handsfree naar de politie heeft gebeld anders krijgt hij een bekeuring. Zo gaat dat hier.

Geweldig van de bedrijfsleider en die gasten voor 30 jaar achter slot en de bedrijfsleider een extra jaarloon.

Hele dappere aktie maar over enkele dagen staan ze weer buiten. En dan komen ze uit wraak je toko in de fik steken. Weet niet of je er dan zo heel goed aan gedaan hebt?

Waarom nou zo'n schijterige reactie plaatsen? Wees blij dat iemand eens een keer iets durft in plaats van elkaar bang te zitten praten!

Goeie actie, waarvoor hulde! En nou maar hopen dat de daders ook opdraaien voor de kosten, los nog van de strafrechterlijke gevolgen!

Hoezo verdenking van? Waarom wordt de bedrijfseigenaar niet gewoon op zijn woord geloofd? Of moet er volgende keer een filmploeg bij om een en ander vast te leggen. Dan nog eventjes aan de 'verdachten' vragen of er opnamen gemaakt mogen worden. Liefst in een ondertekende verklaring vastgelegd. Het feit dat de 2 'heren' zo'n afstand afleggen om de inbraakgevoeligheid van het pand te komen controleren moet toch voldoende 'bewijs' zijn!

Heel goed, ik zou precies hetzelfde doen.

Knap hoor. Eigenlijk moeten meer mensen dit durven. Laat dit soort ratten maar eens twee keer achter de oren krabben voordat ze zich vergrijpen aan privé spullen van anderen. Moeten zorgen dat ze niet alleen bang worden van de politie.

Goeie actie!!