- advertentie -

Bezoekersrecord voor jaarlijkse picknick ZNF

Bezoekersrecord voor jaarlijkse picknick ZNF

MIDDELBURG - De traditionele picknick op het Abdijplein heeft zondagmiddag een record bezoekers getrokken. Meer dan duizend mensen kwamen met een picknickmandje op het plein lunchen.

Het Zeeland Nazomerfestival organiseert elk jaar op de eerste zondag van het festival een picknick. bezoekers nemen zelf hun eten en drinken mee. Tafels en banken verzorgt het festival.

laatste keer aangepast:
ma 27-08-2012, 08:57


regio:
Walcheren
delen:
Bezoekersrecord voor jaarlijkse picknick ZNF

Reacties

We kwamen voor het meezingen. Na heel lang eindelijk 2 nummers om mee te zingen. Het hele plein veerde op... eindelijk... En na 2 nummers was het weer klaar. Niet goed. Een prima concert, maar geen meezingen. De directeur van het festival aangesproken. Meteen in de verdediging (zwak dus). Hij wilde niet steeds hetzelfde. Wij hoeven geen "karretje op de zandweg" meer, maar we willen wel meezingen !

Het was weer fantastisch. En de band dit jaar weer top. Een verlengstuk van de picknick is altijd het nazomer meezingen. Jammer dat dit dit jaar totaal mislukt is. We zaten naar een goede voorstelling te kijken. Maar een saamhorigheid op het plein, was al gauw verdwenen. Hopelijk volgen jaar beter.