- advertentie -

Vrouw komt onder busje terecht in Tholen

Vrouw komt onder busje terecht in Tholen

THOLEN - In Tholen is zaterdagavond een vrouw onder een busje terechtgekomen, dat achteruit reed. Ze hield er volgens de politie wat blauwe plekken aan over.


De bestuurder van het busje reed over de Kaaij en daar was het erg druk vanwege een concert. Enkele bezoekers gingen op de motorkap zitten en sloegen op de ruiten van het busje. De bestuurder voelde zich daardoor bedreigd, en reed achteruit. Daarbij kwam een vrouw uit Bergen op Zoom onder het voertuig.
laatste keer aangepast:
ma 27-08-2012, 09:28


regio:
Tholen
delen:

Reacties

Toch niet het afgedankte busje van het Rode Kruis?

Had hij daar moeten rijden? En beter met de geadresseerde contact opnemen, was het echt broodnodig? ondertussen dat de mensen op de kap zaten bellen, of flink op de rem trappen...en de ruitervloeistof gebruiken. Wat een brutale mensen toch hè, hier in nederland?

Gelukkig is het met die vrouw hopelijk nog goed afgelopen. Ik hoop dat ze die jongeren inderdaad oppakken en dat hij een behoorlijke boete moet betalen.

Sterkte voor de vrouw en de bestuurder. Degene die op de moterkap zaten, oppakken en voorlopig in de cel smijten. Kunnen ze is nadenken over hun lompe gedrag...