- advertentie -

Man maakt val bij bedrijf Vlissingen-Oost

Man maakt val bij bedrijf Vlissingen-Oost

VLISSINGEN - Bij een ongeluk bij een bedrijf aan de Frankrijkweg in Vlissingen-Oost is vanochtend kort voor acht uur een man zo'n vijf tot tien meter naar beneden gevallen. Hoe het ongeluk kon gebeuren en hoe de man eraan toe is, is nog niet bekend.


Volgens getuigen is de man van een boorplatform in de Quarleshaven gevallen.
De brandweer en een ambulance zijn naar de plek van het ongeval gegaan. De traumahelikopter uit Rotterdam is opgeroepen. De traumaheli en de brandweer zijn even later gecanceld.
laatste keer aangepast:
ma 27-08-2012, 13:59


regio:
Walcheren
delen:
Javascript is required to view this map.

Reacties

Discussies over waar het gebeurd is maakt mij niet uit, wil aleen weten hoe het met deze persoon is afgelopen. Lijkt mij een socialere vraag!

Was inderdaad niet bij Verbrugge, maar het werd wel gelijk groot uitgemeten. Beetje jammer, ik werk er dagelijks en er wordt veel energie gestoken in de veiligheid. Dit ongeval had NIETS met Verbrugge te maken. Alleen puur dat de hulpdiensten via het terrein van Verbrugge naar slachtoffer moesten.

Verbrugge was ditmaal zo behulpzaam om het slachtoffer samen met de VLB te helpen en alle diensten op het terein te laten.

Snap wel dat ze denken dat het bij Verbrugge is gebeurd. Bij de P2000zeeland meldingen word het adres van Verbrugge aangegeven, maar tis toch echt bij een ander bedrijf gebeurd.

Was niet bij Verbrugge maar bij de Bootlieden!

Hopelijk verdraaien julie de boel niet, Omroep Zeeland! Luister en kijk goed wat er loos is, en geloof niet ieder kind of gek.